Otkazana Skupština Slobode, klub poručio Azmiru Husiću: "Molimo ga da dostavi listu imena..."

Ponovo se oglasili saopštenjem

Otkazana Skupština Slobode, klub poručio Azmiru Husiću: "Molimo ga da dostavi listu imena..."

Endin Čaušević

U Tuzli se s nestpljenjem čeka da Sloboda ozvaniči povratak Azmira Husića na čelo kluba, no potvrđeno je da se to neće desiti ni ove sedmice kako je ranije bilo najavljeno.

Nakon što je Sloboda ispala u Prvu ligu FBiH u klubu s Tušnja odmah su počele promjene na čelnim pozicijama, a kako stvari stoje na kormilo ovog kluba će se vratiti Azmir Husić.

Slogoda je prije nekoliko dana objavila da je potpisan Memorandum o razumijevanju između predstavnika klub ai Azmira Husića, te da će se na prvoj narednoj Skupštini imenovati novi Upravni odbor s osobama koje Husić predloži.

"Postojeći saziv skupštine će napustiti i pokloniti svoja upravljačka prava klubu pri čemu će se imenovati komisija od 7 članova koja će popuniti novi saziv Skupštine", saopšteno je iz Slobode prije nekoliko dana.

Očekivalo se da će Skupština FK Sloboda biti održana već danas kako bi se potvrdile promjene unutar kluba, no s Tušnja su saopštili da je došlo do odgode.

Iz Slobode su poručili da je današnja najavljena sjednica Skupštine kluba odgođena za 4. juli, te su objasnili i zbog čega.

"Želimo izvjestiti javnost da je Skupština koja je bila zakazana za danas 26. juna, odgođena za minimalni zakonski rok, a to je 4. juli, iz razloga što nije dostavljena lista imena od strane gospodina Husića za novi Upravni odbor. Ovim putem molimo gospodina Husića da dostavi listu imena koja će činiti novi Upravni odbor. Smatramo da ćemo što prije doći do kvalitetnog rješenja kako bi klub funkcionisao u svom punom kapacitetu", poručili su iz tuzlanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Želimo izvjestiti javnost da je Skupština koja je bila zakazana za danas 26. juna, odgođena za minimalni zakonski rok, a...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Monday, June 26, 2023

Navijači Slobode dali su veliku podršku povratku Husića u klub, te se nadaju da će saga oko svega toga biti što prije završena.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edotz1
Kad se pogleda iz ugla obicnog navijača F.K Sloboda nesto se mulja i kuha jer sve je manje vremena za pripreme i dovodzenje novih igrača isto kao da se gosp.Husic nesto sveti klubu.Mozda grijesim ali kad vidis koliko je rekao da ce uloziti toliko cemo i dobiti neka nam je dragi Bog na pomoci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi