Objava Stojana Vranješa "raspametila" navijače Slobode!

Ostaje li u Tuzli i naredne sezone?

Objava Stojana Vranješa "raspametila" navijače Slobode!

Esmer Oštraković

Ekipa tuzlanske Slobode prošle sezone napustila je Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a nakon toga uslijedio je turbulentan period za navijače ovog kluba.

Mnogo ružnih stvari dešavalo se u periodu nakon ispadanja u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine, ali konačno su, barem se čini, stvari krenule na bolje za Tuzlake.

Naime, Azmir Husić novi je mandatar ovog kluba i već je jasno kakve ambicije ima klub u narednom periodu, a to mnogo veseli navijače Slobode.

Zanimljivu objavu nekoliko minuta nakon što smo objavili da Husić preuzima Slobodu, postavio je na svom Instagram nalogu Stojan Vranješ.

Naime, Vranješ je prošle sezone nosio dres Slobode, te je bio jedan od najboljih igrača u ovom klubu, a sada je zagolicao maštu navijača.

Oglasi

Iako je Sloboda ispala u niži rang izgleda da postoje jako dobre šanse da Vranješ i naredne sezone nosi dres Slobode.

"Sloboda Tuzla! Vratiće se još jača", napisao je Vranješ uz video svojih golova iz prošle sezone.

Jasno je da je i ovo još jedna jako dobra vijest za Tuzlake, a ostaje da vidimo da li će se sve i ispuniti i hoćemo li Vranješa gledati na terenima Prve lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno je Husić obavio pregovore sa nekim fudbalerima koji su dogovorili da će pojačati Slobodu ukoliko Husić postane novi mandatar.

Tako bi nezvanično novi igrači Slobode u narednim danima trebali postati Amer Ordagić i Damir Mehidić, a ubrzo bi trebao biti imenovan i novi trener.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Glava97
Ne ostaj molim te
0 2
senad035
Jedan od meni najdrazih igraca koji su igrali ili igraju za slobodu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi