Tuzlaci sada putuju na megdan Veležu

Adnan Jahić ostaje šef struke FK Sloboda!

9

Komentari (9)

fukaraslana
Idemo u 1 fed ligu
Slana_carsija
I Dodika ljudi podržavaju, ali to ne znači da je dobar. Čovječe, dali ste najmanje golova u sezoni, Široki igrao kolo u šesnaestercu, mladi ne znaju koja im je pozicija, a taktika šutni loptu, pa ako ko sa druge strane naiđe. Da barem imamo igru, pa da se kaže negdje će proci, mi nemamo ništa
Mustafa
Uvaženi "(s) experti" kad ako bog da idućeg ljeta ispadnete u federalnu nađite kakvog boljeg trenera, ovaj "stručnjak" će našu Slobodu odvesti u kantonalnu a možda i u niže rangove. Mislim da tuzlanska fukara i nije za boljeg.
Mustafa
Aferim eksperti ,đaba pravite novi teren sa specijalnom travom kada ćete na njemu igrati sa sa selima a obraz Tuzle na njemu će spašavati onaj seljo iz Glogove.
Ljacmu1
Slobodin sunovrat je krenuo kad su preko politike otjerali Husića.
Mustafa
Mašala, sa ovim stručnjakom naša Sloboda će se napokon kutarisati dugogodišnjih muka, grčevite i vječite borbe za opstanak.
salt_city
Ogroman pritisak na Jahu prave menadzeri, jer ne igraju njihovi igraci.. Dokle god se ne otjeraju od kluba bit cemo u problemima, sto vise davat sanse nasoj djeci ionako je svake godine borba za opstanak, ovako od njih mozemo napravit igrace za buducnost..
Slana_carsija
Koja djeca? Ne mogu se sastati sa loptom
Brazuka
Sretno Jaha! pusti ove klošare koji se nazivaju menadžerima, oni bi da kolo vode. Nece moći miševi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti