Mešić: Hvala šefu Crnogorcu, želim se u narednom periodu izboriti za mjesto u prvom timu

Velika nada Tuzlaka trenutno trenira sa prvim timom

Mešić: Hvala šefu Crnogorcu, želim se u narednom periodu izboriti za mjesto u prvom timu

Samir Mlaćo
Nogometaši Slobode vrijedno se spremaju za novu sezone Premijer lige.

Šef struke Gradimir Crnogorac radu sa prvom ekipom priključio je i nekoliko talentovanih juniora, a poznato je da Sloboda već dugi niz godina ima veoma kvalitetnu školu fudbala.

Jučer je Sloboda u Bogatićima savladala SU Delke, a šansu od prve minute između ostalih dobio je talentovani junior Ensar Mešić.

Mešić je sretan što trenutno sa prvom ekipom, svjestan da će mu to iskustvo mnogo značiti u budućnosti.

“Zahvalan sam treneru Gradimir Crnogorcu što mi je pružio priliku da trenerim sa prvim timom, a zadovoljan sam kako protiču treninzi. Iz dana u dan sve je bolje i bolje“, kaže Mešić za SportSport.ba.

Sretan je što ima priliku da trenira i odigrava utakmice sa starijim saigračim od kojih je mnoge gledao na TV ili bodrio sa tribina.

Oglasi

“Velika je čast biti na terenu sa igračima kao što je npr. Said Husejinović. Od njega svakako možemo mi mladi igrači naučiti mnoge stvari“.

Juniori Slobode će naredne sezone pokušati opet se boriti za sami vrh tabele.

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba, osobe koje igraju nogomet, ljudi stoje i trava

“U Slobodi sam prezadovoljan, a cilj nam je igramo što bolje i da se borimo za prvo mjesto“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ambiciozan je, veliki profesionalac koji je mnogo posvećen svakom treningu i utakmici. Nogomet mu je smisao života, pa je samim tim sebi postavio ciljeve.

“Moj cilj je da treniram jako i da se izborim za svoje mjesto u prvom timu u narednom periodu. San svakog mladog igrača je da zaigra u prom timu kluba u kojem je ponikao, te naravno u budućnosti cilj je zaigrati u nekom od klubova Lige petice i obući dres A reprezentacije naše zemlje“, dodao je mladi Ensar Mašić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi