Muslimović glavni kandidat za klupu FK Sloboda

Tuzlaci uskoro kreću sa pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH

Muslimović glavni kandidat za klupu FK Sloboda

S. Mlaćo

FK Sloboda od danas ima novog predsjednika, a uskoro će dobiti i novog šefa struke.

Naime, na čelo Slobode će Senad Mujkanović, a ne Azmir Husić, kako je to danima najavljivano.

Mujkanović će svakako kao prioritet nad prioritetima imati povratak Slobode u Premijer ligu te će u što kraćem roku morati riješiti pitanje igračkog kadra.

Imenovanje čovjeka koji je inače počasni predsjendik niželigaša Mladosti iz Kikakača dolazi kao iznenađenje pošto je Husić bio prvi i najozbiljniji kandidat da ponovo upravlja Slobodom.

Husić je ranije potpisao memorandum sa FK Sloboda te je za zadatak imao da dostavi listu novih članova Upravnog odbora što je uradio i krajem jula.

Oglasi

Ipak, stvari su se promijenile, a Mujkanovića čeka mnogo posla.

Sloboda želi povratak u premijerligaško društvo, te će ubrzo krenuti sa pripremama, a glavni kandidat za novog šefa struke je Nusret Muslimović (48).

Muslimović je trenutno šef struke NK Bratstvo Gračanica, a kontakti su već uspostavljeni.

Očekuje se i ozvaničenje saradnje, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

Muslimović je kao trener radio i u NK TOŠK Tešanj, te dobro poznaje prvoligaško društvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče Uprave FK Sloboda, pored Mujkanovića tu su još Dejan Pavić, Goran Milić, Kemal Papračanin, Mesud Smajić, Admir Mosorović i Senad Salkić.

Biće svakako zanimljivo pratiti aktivnosti u tuzlanskom prvoligašu u narednim danima. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Sa ovakvom dobrom bogatom i sposobnom novom uptavom Slobodi slijedi grcevita borba za opstanak u Federalnoj. Stupcanica i Rahic ce nas zgaziti a Husicev City ce igrati u Evropi i braniti cast i obraz ovog grada. Tuzla je fukara grad sa rupa stadionom i sa fukara gradjanima a ima i fukara klub bijednu Slobodu sa bijednim fukara navijacina! Fuj smradovi bezgacni gospidin Husic vam moze samo prdbuti pod nos bijednici glupi ! Nikada vise vam pimoci nece a sa savezom ce vas definitivno sahraniti. Elfatiha moja Slobodo prooadas definitivno!
5 0
velez mo
Što bi rekao nas narod,neda se us ranom do potoka,ja sa pcekivao Azmira, izgleda da Čelik upada,da ja Azmir to bi bila totalno druga prica,šta reci Nedajte se,radite nesto
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi