Čeka se potvrda iz kluba: Senad Mujkanović na čelu FK Sloboda!

Riješena trzavica

Čeka se potvrda iz kluba: Senad Mujkanović na čelu FK Sloboda!

Admin Čaušević

Izgleda da je FK Sloboda konačno dobila predsjednika, na čelnu poziciju vraća se uspešjni privatnik Senad Mujkanović.

Mujakonoviću će to biti drugi mandat na funkciji klupskog predsjendika, što je potvrđeno za SportSport.ba.

Očekivalo se da Azmir Husić praktično preuzem upravljanje novim članom Prve lige FBiH, međutim to prema svemu sudeći neće biti slučaj.

Svakako preostaje sačekati zvanično klupsko saopštenje i potvrdu da je Mujkanović postavaljen na čelo tuzlanskog velikana.

SportSport.ba je kontaktirao i Husića koji nam je jasno poručio: "Stvarno ne znam, ako je istina, želim sreću novom predsjedniku i Upravnom odobru".

Oglasi

Mujkanović će svakako kao prioritet nad prioritetima imati povratak Slobode u Premijer ligu te će u što kraćem roku morati riješiti pitanje igračkog kadra. 

Imenovanje čovjeka koji je inače počasni predsjendik niželigaša Mladosti iz Kikakača dolazi kao iznenađenje pošto je Husić bio prvi i najozbiljniji kandidat da ponovo upravlja Slobodom.

Husić je ranije potpisao memorandum sa FK Sloboda te je za zadatak imao da dostavi listu novih članova Upravnog odbora što je uradio i krajem jula. 

Ipak, posljednjih dana došlo je zaokreta situacije te je na čelnu poziciju postavaljen Mujkanović pred kojim su sigurno pune ruke posla. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bit će interesantno za vidjeti kako će navijači Slobode, popularne Fukare, reagovati na imenovanje Mujkanovića pošto su ga u žestokom saopštenju opisale kao "hijenu" i "klošara."

Na Tušnju nemaju puno vremena jer pripreme za takmičenje u Prvoj ligi FBiH trebaju početi još za vikend. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mido
Čestitke na izboru tovari .
4 0
komentator1
Pravda ipak pobjedjuje. Sada protjerajte obog krmka sisoju iz Tuzle jebbo ga ko ga dovede u BiH
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi