FK Sloboda vraća Edina Salkića sa posudbe
Sjajnim igrama u dresu Bratstva Salkić je uspio da se nametne treneru Tuzlaka, pa se vraća u matični klub

Igrao u Bratstvu iz Gračanice

FK Sloboda vraća Edina Salkića sa posudbe · Saznajemo

E. Oštraković

Mladi nogometaš Edin Salkić je, kako stvari stoje, završio svoju epizodu u gračaničkom Bratstvu.

Naime, iza Salkića je sjajna godina dana u Prvoj ligi Federacije BiH, a posebno dobra bila je polusezona koja je iza nas.

On je u jesenjem dijelu prvenstva odigrao svih petnaest utakmica, a uspio se dva puta upisati i u listu strijelaca.

Sjajne igre nisu ostale nezapažene, pa je šef stručnog štaba Slobode, Zlatan Nalić, odlučio da vrati sa posudbe ovog 20-godišnjeg štopera. On će odraditi pripreme sa svojim matičnim klubom te dobiti šansu da se izbori za svoje mjesto u ekipi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Salkić je prošao omladinske kategorije Slobode a nakon toga je poslat na "kaljenje" u Gračanicu gdje je, očigledno, uspio dokazati svoje kvalitete.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti