Bivši napadač Partizana i zvanično u Premijer ligi

Ima i inostrano iskustvo iza sebe

Bivši napadač Partizana i zvanično u Premijer ligi

Samir Mlaćo
FK Sloga Doboj danas je dobio novo pojačanje.

Naime, Dobojlije su potvrdile saradnju sa napadačem Nemanjom Mihajlovićem.

Radi se o nekadašnjem članu Partizanu, 26-godišnjaku koji je posljednji angažman imao u Spartaku iz Subotice. Nastupao je i u Turskoj za Boluspor, Balikesirspor, u Poljskoj za Arku, te u Holandiji za Heerenven.

Ponikao je u FK Rad, te prošao sve selekcije reprezentacije Srbije.

Riječ je o brzonogom napadaču koji je u ljeto 2017. godine za 1.700.000 eura otišao iz Partizan u Heerenven, no nije se proslavio, iako je upisao 26 nastupa te dodao tri pogotka i pet asistencija.

Uslijedile su epizode u Poljskoj i Turskoj, te povratak u Srbiju kako bi 'oživio' karijeru.

Spominjao se i kao veliki potencijal za A reprezentaciju Srbije, no velika očekivanja nisu se opravdala.

Danas je zvaničen predstavljen u redovima bh. premijerligaša i svi u klubu iz Doboja vjeruju da će biti veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga u subotu dočekuje HŠK Posušje u veoma važnom meču. Meč se igra od 16 sati u Modriči. Nakon 15 kola ovaj tim je na osmom mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Kada će debitovati Mihajlović, za sada nije poznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi