Žestok odgovor stigao Partizanu: "Naučili ste da vam drugi..."

Burno nakon remija

Žestok odgovor stigao Partizanu: "Naučili ste da vam drugi..."

Samir Mlaćo
Mnogo frke diglo se nakon meča Partizana i Javora (3:3).

Partizan je negodovao na suđenje, te se Beograđani pitaju da li ima smisla igrati ligu.

Sada je stigao odgovor iz Javora  iz kojeg su naveli da neće dozvoliti omalovažavanje.

"Fudbalski klub Javor razočaran je reakcijom iz Partizana poslije potpuno zasluženo osvojenog boda našeg tima. Javor je primjer sportskog i viteškog ponašanja u našem fudbalu. Borimo se i prihvatamo rezultat na kraju. Sada, kada smo ga ostvarili na terenu, iz Partizana pokušavaju da nam ga oduzmu. Brine ih reakcija sudije kod našeg penala, ali ne vide situaciju iz 11. minuta kada nije dosuđen čist penal za Javor, da bi potom u nastavku te akcije oni postigli gol.

Vodili su 3:1, ali im je i to bilo malo, pa traže još, zanemarujući činjenicu da smo postigli dva regularna gola i nadigrali ih u finišu na njihovom terenu pred njihovim navijačima. Mi o ovome ne bismo pričali poslije meča, jer ne želimo izgovore, kada znamo da možemo na terenu da se dokažemo. Ljetos, kada smo na našem terenu izgubili rezultatom 4:0, sportski smo čestitali, a oni sada omalovažavaju naš uspjeh. Nećemo to dozvoliti.

Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rješavaju utakmice nije naš problem.

Oglasi

Čestitamo igračima Javora na velikom uspehu, vjerujem da ćemo nastaviti ovako i u narednim mečevima“, stoji u saopštenju Javora.

Podsjetimo, jučer se oglasio i FK Partizan.

"FK Partizan može samo da postavi pitanje ima li svrhe igrati u ovakvim uslovima i s ovakvim suđenjem".

"U nekoliko minuta imamo situaciju da protiv nas bez ikakve dileme pokazuje na bijelu tačku, a u situaciji gdje je očigledno trebao da dosudi penal za nas, sudija ostaje nijem, kao i VAR soba".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i s ovakvim suđenjem, gdje nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta (aludiraju na Crvenu zvezdu i meč u Nišu), isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja".

"FK Partizan traži zvaničnu komunikaciju iz VAR sobe i glavnog sudije na koje imamo pravo", saopštili su sinoć iz beogradskog kluba.

Oglasi