Sloga predstavila osmoricu novih fudbalera

Ogromne promjene u Doboju

Sloga predstavila osmoricu novih fudbalera

Esmer Oštraković

FK Sloga iz Doboja predstavila je danas osmoricu novih fudbalera.

Nakon jako uspješne prošle sezone u kojoj su zauzeli sedmo mjesto u prvenstvu, te došli do polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, ekipa Sloge u novu ulazi ponovo s visokim ambicijama.

Tim Vlade Jagodića sigurno želi ponoviti rezultate iz prošle sezone kada su bili veoma neugodan rival za sve, a posebno na domaćem terenu.

Sloga je napravila dosta promjena unutar sastava. Tu je dosta novih imena, a danas su predstavljena čak osmorica novih fudbalera.

Radi se o uglavnom dobro poznatim imenima bh. fudbala. Dres Sloge su zadužili:

Bojan Pavlović, Filip Erić, Dušan Ristić, Dejan Milićević, Nemanja Đokić, Slobodan Đekić, Stefan Milosavljević i Dino Hasanović.

Oglasi

Naravno, trebat će malo vremena da se pose nova ekipa uigra. Srećom pojačanja su dovoljno kvalitetna da im neće biti potrebno previše vremena i sigurno da će to Vlado Jagodić dobro posložiti.

Treba istaći da su iz kluba otišla također neka dobro poznata imena u Premijer ligi BIH.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Đorđe Milojević je otišao u Laktaše, Luka Božičković u Sloveniju, Ajdin Redžić u Grčku, a članovi tima iz Doboja više nisu Siniša i Nikola Dujaković, Sržan Mrzić, Amar Tahrić, te golmani Nemanja Šćekić i Elvir Trako.

Top Komentari

user1712506937
Ovaj golman Filip Eric promijenio vise klubova nego Mario Balotelli
1 0
Myfavorite
Hasanovic pun pogodak? sretno momci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi