Novo ime u Doboju: Sa Vidićem su pogodili, da li će sa Đokićem?

Ekipa sa pripremama kreće 20. juna

Novo ime u Doboju: Sa Vidićem su pogodili, da li će sa Đokićem?

Haris Zilić, foto: Esmer Oštraković

Uskoro klubovi iz najjačeg ranga bh. fudbala kreću sa pripremama za novu sezonu, a uporedo se i rješava igračka križaljka, tako da nas očekuje i dosta zanimljivih transfera.

Novo ime u redovima Sloge Meridian iz Doboja je 25-godišnji Nemanja Đokić koji je došao iz Srbije iz ekipe Radnički Beograd gdje je bio i kapiten tima.

Đokić je ofanzivni vezni, pokriva i krilnu poziciju, a poznavajući skauting Sloge neće biti iznenađenje ako ovaj fudbaler bude jedan od otkrovljenja naredne sezone u WWin ligi.

Sloga je prošle sezone u fudbalsku orbitu lansirala sjajnog Dejana Vidića, pa bi i Đokić mogao da bude pun pogodak.

Pomenuti fudbaler je cijelu karijeru proveo u Srbiji igrajući za niželigaše.

Tako je pored pomentuog Radničkog još nosio dres Rakovice, Prova, Dinama iz Pančeva, Lokomotive i Sloge 33.

Oglasi

U proošloj sezoni u Prvoj ligi Srbije Đokić je odigrao 34 utakmice, postigao osam golova i dodao tri asistencije.

Prije Đokića, Sloga je angažovala i Dinu Hasanovića sjajnog veznjak koji doalzi iz redova mostarskog Veleža. U narednim danima se očekuje da Dobojlije predstave i dva nova golmana, a to su Filip Erić i Bojan Pavlović.

Sloga se prirpemama kreće 120. juna i sigurno je da će i u novoj sezoni WWinlige igrati ozbiljnu ulogu.

Obzirom da naredne sezone iz lige ispadaju četiri tima jer se liga skraćuje na deset klubova od sezone2025/2026, nema sumnje da će prvenstveni cilj Jagodića i Sloge biti opstanak u društvu najboljih, a svaki veći rezultat od toga bio bi ogroman bonus.

Top Komentari

Hanibal
Cim ga Jagodic dovodi bice tu mesto od njega, za razliku cijele skauting ekipe Sarajeva koja prosle godine otjera dobre igrace a ostavi ili dovede losije.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi