Premijerligaš spremio spektakl u nedjelju, ali zeleno svjetlo sutra moraju dati iz NS BiH
FOTO: FK Sloga Meridian

Čeka ih i veoma važan meč

Premijerligaš spremio spektakl u nedjelju, ali zeleno svjetlo sutra moraju dati iz NS BiH

S. Mlaćo
Za člana Premijer lige naše zemlje Slogu Meridian sutra je poseban dan. Naime, u Slogi se nadaju da će u nedjelju ugostiti FK Velež na svom stadionu u Doboju, no moraju sačekati komisiju NS BiH.

Mnogo posla su uradili u proteklom periodu u Doboju, pa se nadaju da će sutra dobiti zeleno svjetlo.

Potvrdili su da sutra dolazi komisija NS BiH, a da je između ostalih uređena domaća i gostujuća svlačionica, kao i delegatska, te postavljena zaštitna ograda, a spremna je i tribina za gostujuće navijače, te parking prostor.

➡️ Iz minute u minutu se mijenja izgled... ✅ Domaća svlačionica, ✅ Gostujuća svlačionica, ✅ Delegatska svlačionica, ✅ Zaštitne ograde... ➡️ Čekamo komisiju N/FS BiH ujutro... Ide Sloga... Ide Doboj...

Posted by FK Sloga Meridian on Thursday, March 30, 2023

Stadion zaista izgleda prelijepo i svi vjeruju da će u nedjelju biti odigran i premijerligaški meč.

Navijači Sloge najavili su dolazak u velikom broju, te se sprema pravi spektakl i 'vatrena' atmosfera.

Oglasi

Sloga je pred ovaj meč dovela i novog trenera. Radi se o iskusnom Vladi Jagodiću koji je nasljednik Zorana Ćurguza koji je dobio otkaz poslije poraza od FK Željezničar na Grbavici.

Posljednji angažman Jagodić je imao u crnogorskom Titogradu, a prije toga je između ostalih vodio Radnik, Borac, Jedinstvo, Čelik, Slobodu, Zvijezdu...

Sloga je trenutno u zoni ispadanja nakon što su u četiri kola proljetnog dijela sezone osvojena samo dva boda i to u remijima protiv Slobode i Tuzla Cityja.

Dobojlije će protiv Veleža tražiti prvu pobjedu još od novembra kada je sa 3:2 pobijeđen Igman iz Konjica.

Sloga je do sada domaće mečeve igrala u Modriči.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na meču u nedjelju će dijeliti Dragan Petrović iz Banja Luke, a pomoćnici su Sreten Udovičić iz Prijedora i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

 Četvrti sudija je Ermin Sivac iz Zenice.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Antikomunjara
Vicin srbin sudija a kad sam vidio ko ce mu"pomagati" u steli ,ova dvojica linojskih su u rangu Gigovica,ne pise se Velezu dobro...
6 1
Taceoni
Sve spremno za jednu prevaru,i to pred publikom zato nebrinite ide sutra dozvola od Vice
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti