Za bh. premijerligaša nedjelja će biti poseban dan

Mnogo su posla uradili u proteklom periodu

Za bh. premijerligaša nedjelja će biti poseban dan

S. Mlaćo
U FK Sloga Meridian sa nestrpljenjem očekuju nastavak Premijer lige naše zemlje.

Dobojlije će nakon reprezentativne pauze ugostiti FK Velež, a biće to poseban dan za njihov klub. Naime, susret će biti odigran u Doboju gdje se uradilo mnogo posla na stadionu u proteklom periodu, a radovi još uvijek traju.

Sloga je do sada domaće utakmice igrala u Modriči, što je sigurno predstavljalo veliki problem za ekipu.

Navijači Sloge će tako u nedjelju protiv Veleža moći da bodre svoje ljubimce na vlastitom stadionu, u itekako važnom meču u borbi za opstanak u Premijer ligi.

✅ Krenulo je vanjsko uređenje, čišćenje, fini radovi... ➡️ Godinama se sanjalo o PREMIJER LIGI u Doboju... ➡️ Sanjalo...

Posted by FK Sloga Meridian on Monday, March 27, 2023

Krenulo je vanjsko uređenje, čišćenje, fini radovi.  Godinama se sanjalo o Premijer ligi u Doboju... Sanjalo se o novim svlačionicama,  o prostorijama po standardima Saveza BiH i UEFA-e. Nedjelja je sve bliže“, stoji u objavi FK Sloga uz prateće fotografije trenutnog stanja.

Oglasi

Sloga je pred ovaj meč dovela i novog trenera. Radi se o iskusnom Vladi Jagodiću koji je nasljednik Zorana Ćurguza koji je dobio otkaz poslije poraza od FK Željezničar na Grbavici.

✅ Iz sata u sat se mijenja izgled...odbrojavamo sate Ide Sloga... Ide Doboj...

Posted by FK Sloga Meridian on Sunday, March 26, 2023

Posljednji angažman Jagodić je imao u crnogorskom Titogradu, a prije toga je između ostalih vodio Radnik, Borac, Jedinstvo, Čelik, Slobodu, Zvijezdu...

Sloga je trenutno u zoni ispadanja nakon što su u četiri kola proljetnog dijela sezone osvojena samo dva boda i to u remijima protiv Slobode i Tuzla Cityja.

Dobojlije će protiv Veleža tražiti prvu pobjedu još od novembra kada je sa 3:2 pobijeđen Igman iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će sa smjenama Ćurguzu i Graniću te dolaskom Pranjića čak četvrtina klubova iz Premijer lige aprilski nastavak sezone početi sa novim trenerima.

Kome će to donijeti dobro, ostaje da se vidi.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1678193389
Cetnici Dabogda eksplodirao stadion citav
0 0
rodjak
vidit ce mo kakav ce Petrovic biti ,hoce li biti djelilac pravde ili nepravde
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti