Bh. klub se pohvalio radovima na glavnoj tribini: Stadion dobio još bolje ozračje
FOTO: FK Tekstilac/facebook

Trenutno su trećeligaši

Bh. klub se pohvalio radovima na glavnoj tribini: Stadion dobio još bolje ozračje

Haris Zilić

Sve više fudbalskih klubova iz Bosne i Hercegovine posvećuje pažnju infrastrukturi pa tako su učestali radovi na mnogim stadionima širom naše zemlje.

Aktivno je bilo i u Dervetni početkom juna, a sa novi izgledom tribine pohvalio FK Tekstilac koji se takmiči u trećem rangu bh. fudbala.

Tekstilac je treunto član Druge lige RS skupina zapad, a dugo godina je bio član prvoligaškog karavana Republike srpske.

Dok se klub rezultatski oporavlja na ostalim poljima je veoma radno.

Uređena je glavna tribina stadiona u Dervetni koja je sada dala još bolji izgled ovom fudbalskom izdanju.

"Okončan veliki dio završnih radova na glavnoj tribini FK Tekstilac!

Oglasi

U saradnji Upravnog odbora kluba i Gradske uprave obezbjeđeno je 100.000 KM za radove koji su izvedeni na izgradnji novih službenih prostorija u sklopu glavne tribine!

Završeno je postavljanje PVC stolarije i bravarije, kompletna fasada objekta, te izveden dio elektro i hidroinstalaterskih radova! Radove je izvelo derventsko preduzeće „Extra R“, najpovoljniji ponuđač na javnom tenderu.

Za potpuni završetak unutrašnjih radova malterisanja, glazure, podnih podloga, stropova i namještaja i dovođenj u funkciju ovog objekta potrebno je još oko 100 000 KM koje će Uprava kluba obezbijediti u saradnji sa rukovodstvom Grada Derventa", stoji u saopštenju FK Tekstilac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

🟦⬜Okončan veliki dio završnih radova na glavnoj tribini FK Tekstilac! 🟦⬜U saradnji Upravnog odbora kluba i Gradske...

Posted by FK Tekstilac Derventa - ФК Текстилац Дервента on Tuesday, June 4, 2024

FK Tekstilac je minulu sezonu u Druoj ligi RS skupina zapad okončao na 13. poziciji sa 34 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi