18

Komentari (18)

51826291919188923
Bravo pantelija ...
Brazuka
Objavite velezov gol iz ofsajda
Antikomunjara
Brazuka..bolesnik opet nije uzeo terapiju..aq caca ti je vene rezo radi Veleza...alko ista ne volim, ne volim ove "kako vitar puse"..
Brazuka
Sta je problem? Gol iz ofsajda
nakopitam
Krmad seljacka i jedni i drugi
Ecosport
Vi krmci nemate svog stadiona. A i ne igrate ni na iznajmljenom papci.
Antikomunjara
nakopitam-idi uzmi terapiju bolesni psihopato
enko
Kamen po kamen palaca(evropa)
Rodjenii
Ovaj pantelic protiv nas proradi. Ne znam jel' kod nas uspio dva gola zabit. Pobjeda bi bila nezasluzena ali šteta izgubit bodove u 93 min...
samac
Igra katastrofa i ovaj bod nismo zasluzili,a i ovo bodova na leđima Haskica jedinog igrača da valja,...sudija sve sviro u kirist tuzle sve sam čeko kakav ce penal izmislit. Ukratko pola igrača sami amateri ..
Lukamarinsek
Sve je vidio samo ne zaledje Haskica kod gola.
Aleksandar1976
Suđenje odavno nije bilo bolje da ovako bude stalno
velez mo
Šteta bodova,idemo dalje
Rodjeni1985
Ovaj Mucaj promasio sport! Bez Hrkaca odbrana bez glave i repa, sredina istrosena, Haskic dobar gol! Bolji retultat pd igre def!
Ecosport
I ja sam se nasekiro brate, ali odbrana je izbila 50 lopti iz 16m, jbg, ovu jednu nisu. Yebo sam im i ja mater, ali ih ne mogu baš toliko krivit. Jednostavno su svi trebali pametnije odigrat zadnje minute. Nisu loptu prebacili na polovinu Tuzle u zadnjih 5 minuta. To je strašno.
Mostarac94
Realan rezultat, posebno kad ti prses i domic igraju uz talenta mucaja… tugaa… Forza Velež
Antikomunjara
Njegomirovic je sve pokvario..Bog ga prokleo !Nije normalno koliko je gledo kroz prste onom kostolomcu Gavricu(sto nam je sredio Dinu i povrijedio ga vec u 20oj minuti ). a i Kuzmanovicu..nije cudo-"njegovi" su..nama je dao bezveze sve kartone Utakmica taman za nerjeseno ali kada Prses zasmeta u odbrani ...bola trebali su samo loptu drzati jos minutu...i lani nam je mrtva Sloboda dala go na istom stadionu u zadnjim sekundama...steta dva VELIKA boda..
Klicko2
@Mostarac94 brat vratio sam se a ti ni mukajet,morel se postiti???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.