FK Tuzla City i OFK Gradina potpisuju zvaničnu saradnju

Najavljeno iz kluba iz Srebrenika

FK Tuzla City i OFK Gradina potpisuju zvaničnu saradnju

Danas su iz Gradine obavijestili svoje navijače da je dogovorena saradnja sa bh. premijerligašem Tuzla Cityjem.

Uskoro bi saradnja federalnog drugoligaša (Sjever) i premijerligaša trebala biti i ozvaničena, a dva kluba će sarađivati na više polja.

Zvanično saopštenje OFK Gradina Srebrenik prenosimo u cjelosti:

"Poštovani članovi i navijači našeg kluba, želimo vas obavijestiti o odličnim vijestima koje ovih dana stižu iz naše Gradine.

Predstavnici FK Tuzla City i našeg kluba te lokalne zajednice dogovorili su saradnju i u toku je završno definisanje ugovora koji će ubrzo biti potpisan između Gradine i premijerligaša iz Tuzle.

Ova saradnja biti će prvi korak ka povratku uspješne Gradine, do izražaja će posebno doći rad u omladinskim selekcijama oba kluba a pored toga biti će stavljen i poseban akcenat na rezultate i rang u kojem će se takmičiti naš klub, kao i sama izgradnja i poboljšanje infrastrukture na Gradskom stadionu.

Vrijedi dodati da je ova saradnja već jednim dijelom započela, a detalje oko svečanog potpisivanja ugovora objaviti ćemo blagovremeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Našim navijačima poručujemo da se strpe još malo kada ćemo u javnost pustiti zvanične i opširnije informacije, koje će sigurno predstavljati povratak Gradine ka stazama stare slave."

Inače, Gradina je trenutno drugoplasirana ekipa u Drugoj ligi FBiH - Sjever, dok je Tuzla City devetoplasirani tim Premijer lige BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi