FK Tuzla City predstavio jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta!

Nermin Crnkić ostaje u plavom jatu

FK Tuzla City predstavio jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta!

E. Škorić

"Iako se činilo da neće biti dio plave priče u narednoj sezoni, ipak se desio obrat pa je Nermin Crnkić na kraju ipak ostao u Tuzla Cityju", objavio je klub na zvaničnoj stranici.

Jedan od najboljih fudbalera Plavih u prošloj sezoni potpisao je novi ugovor s Tuzlacima.

"Crnkić je nakon prekida sezone otputovao u Ameriku gdje inače živi i na početku prelaznog roka njegov povratak je bio skoro nemoguć. Mi smo bili u stalnom kontaktu s njim i čim se ukazala prilika on je došao. Nije prošao pripreme i trebat će mu nekoliko sedmica da bude na većem nivou kad je fizička sprema u pitanju, ali svakako da će uskoro biti na raspolaganju stručnom štabu", kaže sportski direktor Samir Muratović.

Crnkić se ekipi priključio prošle sedmice, već je odradio nekoliko treninga i uskoro bi mogao biti u kadru.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Strasan igrac, niko ga ziv nije htjeo pa nazad u simin han....
11 6
GiS
Jadna Tuzla kad im je on najjace pojacanje ??
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi