Ahmetović: Veliki uspjeh, izborili smo Evropu

Slavlje Tuzlaka na Koševu

Ahmetović: Veliki uspjeh, izborili smo Evropu

Samir Mlaćo
Tuzla City slavi velika tri boda na Koševu (0:1).

Tuzlaci imaju razloga za slavlje, što je potvrdio i trener Selver Ahmetović.

“Došli smo da ostvarimo što bolji rezultat, te smo u tome uspjeli. Ostvarili smo zacrtani cilj, čestitam momcima na zalaganju, a Sarajevu sve najbolje u nastavku prvenstva“, kazao je Ahmetović.

Tuzla City je izborio Evropu.

“Veliki uspjeh, izborili smo Evropu“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Djelovalo je da ste došli igrati na bod.

“Mi smo spremili da igramo na kontre, imali smo izgledne šanse za drugi gol. Prezadovoljni smo i ovako“.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Nema šta dvojac VICO - AZMIR HUSIĆ dobro saradjuje, bez greške. Tuzla jednostavno mora u evropu, kao i Borac. Azmirova šutnja svo ovo vrijeme jednostavno sve kazuje. Sjetite se svih desavanja od prosle godine, oko Veleza, Sarajeva, Olimpika, Mladosti, Azmir ni rjeci nije izustio. Barem će jedan patriotski klub izaci u Evropu (Sarajevo ili Velež). Zalosno je sve ovo..!!!
4 3
rodjak
bogami me je Sarajevo razocaralo i igrom i rezultatom,ja sam konto (posto im je jako bitna utakmica)da ce ih pojesti za veceru,a oni nisu skoro nista napravili,bogami pitari tanko je ovo.Jeste ga lopta malo udarila u ruku ali ako lopta udari prvo u tijelo pa onda u ruku to se ne svira.Ovakvom igrom Sarajevo ne zasluzuje da igra Evropu,gledam onog Bodula pa on totalno zaboravio igrati lopte,Bagaric isto tako aima ih jos.Nadam se da ce Kapic biti ok,mozda momak postio pa mu pozlilo ne znam .
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi