Uzbudljivo je bilo u Bijeljini: Radnik poveo, Zajmović donio bod Veležu

Na kraju smo vidjeli i jedan crveni karton

Uzbudljivo je bilo u Bijeljini: Radnik poveo, Zajmović donio bod Veležu

S. Mlaćo
Veoma neizvjestan meč vidjeli smo večeras u Bijeljini.

Snage su odmjerili Radnik i Velež, a završilo je 1:1 u uzbudljivoj završnici.

Velež je bolje otvorio meč, prijetio preko Brandaaa i Cvijanovića, te zatim Dejanovića.

Sredinom prvog dijela uzvraća Radnik, tačnije Pantelić, no ide to pored gola. U 40. minuti zatresla se mreža gostiju.

Marković je došao do lopte nakon velike greške Samira Zeljkovića i šutirao, a lopta uz malo sreće od stativu završava iza leđa golmana Bogdanovića.

Uzvratio je odmah Brandao, ali ostalo je 1:0.

Oglasi

U nastavku otvoren meč, Velež je tražio izjednačenje, no nisu Rođeni bili precizni.. Prijetili su Brandao, Radovac, Zeljković, te Zajmović, no Radnik je imao dosta sreće.

Ipak, u 81. minuti pukla je odbrana Radnika. Brandao je odradio veliki dio posla, a Zajmović matirao Aljkanovića. Pred sami kraj crveni karton za golmana Veleža Bogdanovića koji je napravio pravu glupost istrčavanjem i igranjem rukom van svog šesnaesterca. Na gol je morao Samir Radovac s obzirom da su Rođeni izvršili sve izmjene.

Ostalo je 1:1.

Premijer liga BiH, 4. kolo:

FK Radnik – FK Velež 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Radnik: Aljkanović, Nikić, Batar, Popara, Vasić, Ristanović, Gogić, Tahrić, Marković, Pantelić, Šubert.

FK Velež: Bogdanović, Zubanović, Radović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Cvijanović, Brandao, Ferreyra, Hasanović, Dejanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Jos jedna nesportska kradja vrabcicke sda vjestacke tvorevine. Trebalo je gowna tjerati jos dalje. Pogrijesili su oni sto su stali u vrabcicima.
5 38
Matic
Sve dok savez ne izbaci ove seljacke vjestacke ekipe poput takozvanog veleza, nece biti napretka. Gamad navikla krasti i sada unistavaju PLBiH.
6 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti