Šveđani su Veležu poslali snažnu poruku upozorenja

Elfsborg odradio svoj posao

Šveđani su Veležu poslali snažnu poruku upozorenja

Admin Čaušević

Protivnik Veleža u trećem pretkolu Konferencijske lige je poslao snažnu poruku upozorenja mostarskim Rođenim.


Elfsborg je u svom ligaškom susretu igranom danas bio domaćin Degerforsu i slavio je ubjedljiv trijumf sa sigurnih 3:0.

U odnosu na prvi meč sa Veležom trener Thelin je napravio nekoliko izmjena, posebice u veznom redu gdje su danas igrali Romer, Holst i Ndione.

Domaći su poveli preko Vaisanena već u drugoj minuti, a u 15-ak minuta kasnije zadesio ih je problem jer je zbog povrede morao izaći asistent prvog gola Bernhardsson.

U 27. minuti za rezultat prvog poluvremena zabio je Ndione, da bi na startu drugog dijela Okkels postavio konačan rezutlat meča.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Trener Thelin je 20-ak minuta prije meča iz igre povukao Holsta, Fricka i Okkelsa te je jasno da bi ovi igarči mogli biti starteri na Grbavici.

Revanš susret Velež i Elfsborg igraju u četvrtak od 20 sati. Prvi susret okončan je rezlutatom 1:1.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...pobijedili nekakav Degerfors,a u naslovu bi pomislio da su real Madrid nakantali...ta njihova liga je kvalitetom u rangu nase,samo sto imaju bolje uslove i stadione.
14 1
user1571956549
Gazite ih Rodjeniiiii......
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi