19

Komentari (19)

Edin
Ne kontam ovu euforiju oko Veleza. Sad lafo svi nesto navijaju za Velez, kao Velez ima dobar tim i igra dobro.... Gledao sam Velez protiv onih amatera iz Sj. Irske! Jel ko od vas geldao tu utakmicu? Jel ko primjetio da 6 igraca protivnicke ekipe imaju i stoma i sise. Da im je prosjecna kilaza preko 90 kg? Da momci ne lice na sportiste. I s njima se Velez pravo namucio. Kad anlaiziras igru Veleza, kad kriticno gledas na stvari, vidis slab tempo, nedostatak tehnickih kvaliteta, pasevi u koljeno, na pogrsnu nogu, prijem lopte los, pregled igre.... Ja dolazim do zakljucka da je i Velez jedan prosjecan, amaterski tim. Daj boze da ne prime 10 komada od AEK-a (2x 5), toliko su losi!!!
Defensor81
Kompleksi brato proradili, gledaj i uživaj šta ti je, ako ti se ne sviđa nemoj gledati, mi uživamo za razliku od kompleksaša, gledaj i uživaj u svemu nemoj biti idiot bolan
SamoVelezMostar
pa onda kakvi su svi ostali u nasoj ligi ako je ovakav velez 20 utakmica bez poraza? Ovaj velez dobija rezultate
JuventinoBK
Aman jesi ti budala. Pa nije velez iz HNLa ili Zvezda i Partizan. Svaki nas klub je smece, a uz Borac, Velez je kandidat za titulu.
Edin
Kako cu uzivati u amaterskom fudbalu? Kako tu mozes uzivati?
Edin
Pa znaci slazes se sa mnom da su amater?
Ernes
pa nemoj ni gledati glupane glupi ni komentarisati. jel te ko pitao hoces li gledati ili navijati za Velez?. idi lezi uzivaj idi pij kafu sto se onda zamaras ovim.
Edin
Ernese, Pravi si Bosanac. Gledaj samo komentara...."glupane glupi", jel te ko pito"??? Kakva je to bolan komunikacija? Zar ne moze na normalan, kulturan, civilizacijski nacin se poslati poruka, nego krkanluk??? Poslao sam poruku jer ne kontam euforiju oko Veleza. Svi sad lafo gledaju Veleze, ove Velezove zvjezdice, nisu bile u Mostaru 10 i kusur godina, a sad lafo svi su tu i prate Velez. Face TV prati Velez i da ne nabrajam. Taman posla da mi to smeta, raduje me, kao naravno i uspjesi svakog naseg kluba ili sportiste. Ali kad analiziram igru Veleza onda se vidi iz aviona da tu nema nekog napredka. To je isti Velez kao i na pocetku prosle sezone ili one tamo, nista to nije bolje nego li prije godinu ili dvije. Tehnicki, takticki, pa i fizicki, Velez nije napredovao, a mi "bosanci' stvramo neku eurofiju kao da su mocna ekipa. Bolje bi bilo da su opet nesto ulozili u Velez, grad, drzava, pa i sponzori. Bez novca nema napredka!
Turgut2
To je ta maksumska retorika medija iz Bosne. Ako ako ako. Pa unjesto da nesto napisu valjano konigra za Aek gdje su slabi analizirati ih oni pisu ako ih Velez prodje joooj
enko
Arnele lutko,teze je igrati protiv amatera i djece nego protiv profesinalaca,dokazano.
enko
Nije sramota izgubiti od boljeg,ali je sramota je ne boriti se ,nezalagati se.velez ima te konponente,samo hrabro i niko nije nepobjediv .izgubiti casno nije sramota,sramota je pasti bez ispaljenog metka.Juris Velez,juris BiH.do konacne pobjede.
samoLagano
Samo bez respekta prema protivniku istrcat i nadigravat se sa njima kad je neko borben nema tu sta mnogo jaci trazit zato velez SAMO BORBENO
Arnel925
Volio bi da Velez prođe. Ali realno bio bi Velezu uspjeh da ne izgubi sa 5-6 razlike u grčkoj.
enko
Arnele tebi fali 5_6 grama mozga.u pitanju je bh klub,cemu toliki pesimizam.
Arnel925
Pa bas zato @enko zato sto je BH klub poznati smo da gubimo sa 5-6 razlike u gostima. Jedva su prošli one poluamatere
Fareus1921
Poginuti na terenu kao moji plavi u subotu pa možda svašta bude
Nije.bitno
Nista od tog, al nada zadnja umire. Al neka se bore do zadnje minute i ostave srce na teren, ni jedan navijac Veleza im nece zamjeriti. Sretno rodjeni
Erikdier21
Ne samo Milsami
nemozetako
E bad bi volio milsamija dobiti, al.nema sanse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.