Dudić: Čestitke momcima, na dobrom smo putu

Velež danas uvjerljiv u Širokom Brijegu

Dudić: Čestitke momcima, na dobrom smo putu

S. Mlaćo
Velež je danas pružio sjajnu partiju protiv Širokog Brijega i slavio 3:0.

Rođeni su pokazali snagu, na kraju visoko slavili i okreću se nastavku priprema.

Svoje viđenje meča dao je trener Mostaraca Feđa Dudić.

“Mogu biti zadovoljan, ovo je nastavak dobrog rada od utakmice u Splitu. Pobjeda je zaslužena, možda malo previsoka. Dobro radimo, dobro trčimo, dobro radimo na posjedu lopte, a imamo problema na prekidima. Protivnici su iz svakog kornera na lopti, ali rani je period priprema tako da ćemo na to obratiti pažnju. Čestitke momcima, na dobrom smo putu“, kazao je Dudić.

Haskić je pogodio, Velež bio efikasan.

“Haskić, a i Zajmović. Rutinski je Haskić pogodio, vidio se taj osjećaj za gol, rutina, a i Zajmović je imao prelijepo rješenje. Sigurno mogu biti zadovoljan sa njima, rade dobro i u defanzivi“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je prelazni rok za vas završen?

“Tražimo, vidjet ćemo. Ako dovedemo, dovest ćemo da bude bolje nego ovo što imamo. I danas možemo pohvaliti malog Bajrića, sigurno nećemo dovesti nešto polovično pa da zatvorimo momku mjesto. On je i zaštićeno godište, ali ako se ukaže nešto, dovest ćemo“, dodao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Utjug
Jestel istupili iz lige? hahahahahahahahahahahahahahaha
2 14
velez mo
Bravo,FERGUSONE
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi