Odabrana firma za izvođenje radova na južnoj tribini stadiona Rođeni

Lijepe vijesti za navijače Veleža

Odabrana firma za izvođenje radova na južnoj tribini stadiona Rođeni

Haris Zilić

Lijepe vijesti stižu za navijače Veleža. Uskoro će stadion Rođeni izgledati još ljepše jer se bliži izgradnja južne tribine.

Mostarski klub je danas obavijestio navijače i javnost da je pala odluka o izboru ponuđača za igradnju pomenute tribine. U pitanju je firma Amitea d.o.o.

"Ovim putem obavještavamo naše članove, navijače, prijatelje Kluba i cjelokupnu bh. javnost da je nakon provedenog postupka u vezi s Javnim pozivom (broj833/23) UO FK Velež donio je odluku o izboru ponuđača za izgradnju južne tribine na stadionu”Rođeni”.

Kao prvorangirana izabrana je firma Amitea d.o.o.", stoji u saopštenju FK Velež.

Tako će nakon novog reflektora, novog travnjaka biti urađena i četvrta tribina.

Oglasi

Nakon finalizacije radova Velež će imati jedan od najljepših stadiona u Bosni i Hercegovini i šire.

Još uvijek se ne zna tačan kapacitet južne tribine.

Prema nezvaničnim informacijama stadion Veleža bi nakon završetka izgradnje trebao imati kapacitet oko 10.000 gledatelja, možda malo više.

U klubu naravno žele da stadion Rođeni dobije sve potrebne uslove za odigravanje evropskih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine jedan od cilejva Veleža svakako će biti izlazak na evropsku scenu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Pod broj jedan treba napraviti platformu na Ra tribini,Bager čekic i oboriti stubove,ono je stvarno ruglo,Jako kvari izgled stadiona,Samo Realno!
5 0
velez mo
Izbor je logican,Senad je radio zdenku i Ra tribinu,plus jedini je ostao sponzor,samo neznam kakav je sa Tesarima,trenutno je lakse naci 100 inzinjera,nego 5 dobrih tesara,Sretno i da je sto prije zavrsimo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi