Utakmica u Mostaru nakratko prekinuta, igrači iftarili

Utakmica u Mostaru nakratko prekinuta, igrači iftarili

E. Škorić

Utakmica u Mostaru između Veleža i Tuzla Cityja zaustavljena je u trenutku kada je nastupio iftar.

Velež i Tuzla City od 18 sati igraju prvu utakmicu polufinala Kupa BiH, a Rođeni su imali 3:0 nakon poluvremena, dali su u međuvremenu još jedan gol i već sada su blizu plasmana u veliko finale, gdje će igrati s boljim iz duela Sarajevo - Igman (2:0 na Koševu prva utakmica).

Sredinom drugoga poluvremena duel Veleža i Tuzle prekinut je na kratko kako bi igrači koji poste cijelog dana mogli da se omrse, da pojedu malo hrane i napiju se vode. Golmani su to obavili pokraj svojih golova, a nogometaši su otišli do klupa i pored terena se omrsili.

Ranije smo viđali da se nogometne utakmice u Turskoj i nekim zemljama prekidaju kako bi se igrači omrsili, a sada je to zabilježeno i na jednoj utakmici u BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon što su se omrsili, nogometaši su nastavili s utakmicom. Prije nego je meč zaustavljen, Velež je došao do 4:0, a Dejanović je bio strijelac.

Bio je to njegov drugi gol, a po jedan su dali Salčin i Anđušić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kreka
Povratak u srednji vijek.Samo jos inkvizicija fali i da spale koju vjesticu na lomaci, i pun ugodjaj.
12 33
user1643277060
Nema ništa zdravije nego vodu ne piti
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi