Ludnica na stadionu Rođeni, Velež juriša prema finalu

Domaćin vodi 3:0

Ludnica na stadionu Rođeni, Velež juriša prema finalu

Edmir Škorić

FK Velež vodi s 3:0 protiv FK Tuzla City u prvom meču polufinala Kupa BiH.

Velež je sjajno otvorio meč pred punim tribinama stadiona Rođeni, pa je za nepunih pola sata došao do 2:0, a u 39. minuti stigao je i treći gol.

Prvo je u devetoj minuti Dejanović pogodio za 1:0, a onda u 28. minuti Salčin na ubačaj Radovića pogađa za 2:0 i za veliko slavlje domaćih navijača. Anđušić je maestralno lobovao Fejzića za 3:0, za potop Tuzlaka.

Još puno ima da se igra i u ovoj utakmici, pa ostaje revanš u Tuzli, ali za sada Velež pokazuje da je bolji i da je bliže finalu Kupa.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Finalu Kupa blizu je i Sarajevo koje je danas pobijedilo Igman s 2:0 na Koševu u njihovom prvom meču polufinala.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Sramota je ovo za bh fudbal ,tuzlini igraci nek puhne svira Velezu faul,ulizali se rodjeni Vici izgleda i to dobro
4 12
StarMoVe
Moji momci pojedini koji misle da je štela reci ću vam sam da se podsjetite Širokog i AEK Athene.. Štela ili plod rada i dobre igre? Jazavci sa mozgom na nivou jedne Amebe.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi