Navijači Veleža najavljuju veliku podršku u Gabeli, klub izdao saopštenje

Veliki derbi se igra u petak od 17:30 sati

Navijači Veleža najavljuju veliku podršku u Gabeli, klub izdao saopštenje

S. Mlaćo, foto: T. Hebib
Prvu pobjedu ove sezone u Premijer ligi nogometaši Veleža tražit će u petak protiv Željezničara.

Rođeni su remizirali sa HŠK Posušje (1:1), a onda zbog evropskih izazova nisu igrali utakmice Premijer lige.

Sada ih očekuje duel sa starim rivalom, a igrat će se u Gabeli zbog radova na travnjaku Rođeni.

Navijači Veleža najavljuju veliku podršku svom timu, svjesni su koliko ovaj meč znači za nastavak sezone i očekuju se ispunjene tribine stadiona Perica Pero Pavlović.

FK Velež je saopštio da je karte moguće kupiti ispred stadiona u Gabeli, a cijena je 10 KM.

“Prodaja ulaznica za utakmicu 4. kola m:tel Premijer lige BiH izmedju FK Velež Mostar i FK Željezničar počinje u petak, 05.08.2022. godine na prodajnom mjestu ispred stadiona "Perica Pero Pavlović" u Gabeli od 16 sati.

Oglasi

Cijena ulaznice iznosi 10 KM.

Napominjemo vlasnike sezonskih ulaznica da će sezonske ulaznice Fudbalskog kluba Velež Mostar vrijediti i za Veležova domaćinstva u Gabeli.

Utakmica protiv FK Željezničar na rasporedu je u petak, 05.08.2022. godine sa početkom u 17:30 sati“, stoji u objavi FK Velež.

Dobrodošlicu za FK Velež i FK Željezničar uputili su i iz NK GOŠK Gabela.

“Iza našeg tima su sjajno odrađene pripreme na Kupresu. U tri utakmice upisali smo isto toliko pobjeda, te nastavljamo sa pripremama za početak nove sezone.

Oglasi

Istovremeno u petak (05.08.) će na našem stadionu Perica Pero Pavlović biti odigran derbi meč 4. kola Premijer lige BiH između FK Velež Mostar - FK Željezničar Sarajevo

Sve ćemo učiniti da budemo sjajni domaćini za dva velikana bh. nogometa, a meč se igra od 17:30 sati

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=471994574930472&set=a.196814725781793[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Sigurno da nas očekuje sjajna nogometna predstava, a Vas pozivamo da dođete u što većem broju te da ispunimo stadion i po ko zna koji put pokažemo svima da smo sredina koja voli sport/nogomet, te poštuje druge.

Pune tribine našeg stadiona biće i nagrada za naš klub i sve ono što smo uradili u proteklim godinama sa nadom da ćemo protiv gore navedenih timova uskoro igrati u Premijer ligi BiH“, stoji u objavi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
samo jako Federalci
4 7
SonPen1946
Jel to ima neka pijaca petkom u Gabeli ?
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti