9

Komentari (9)

SarajFK
Sada HDZ ima 4 kluba u hercegovini
Ljacmu1
Husnić i ekipa oko njega će upropasti sve što je Hasić izgradio, pogotovo sad kad je i Novalić zglajzao.
antikomunist
Koliko JA znam ,drugovi iz SDP kada NAMIRISU"KRV"(citaj PATE!),salijecu sa svih strana poput lesinara.KOLIKOSE ZNA dok JE SDA "odila racun" o Velezu, izadje Velez nakon 30 godina komunistickog mraka u Evropu.I cim JEDNOM izadje, sjatise se crveni drugovi oko njega, zajedno sa propalim kosarkasem i najvecim kvislingom u Bosnjaka, GORIM od Fikreta Abdica,koji NAIORUZAN hoda Sarajevom(koga se boji kad ga toliko"vole"(izgleda da je u dogovoru sa Dodikom i covicem kako pokrasti izbore).Epiolog se ODMAH vidio.Tako d ane pises lazi po portalu !SVI znamo sta se desilo!
crnoicrveno
Klasicni nepismeni SDA bot, reci sestri da mi obgrli usnama liniju sunneta
SarajFK
Crvena gamad izdajnicka. Prodase BiH za veceru.
SarajFK
Coviceva gamad iznad Mostara.. tzv veleez, jebbo im niksic i covic milu majkku prodanu. Sve su u zivotu prodali pa na kraju otvoreno prodase isport.?
antikomunist
OPET kopi paste-"Crveni" i PLEMICI...ovaj portal je fakat dno dna-hem su nepismeni, hem su dusmanski nastrojeni prema svemu sto je iz BiH aliz ato u zvjezde jkujus rpsko i hravtsko..taman kao da su iz Tuzle..ono POLA Tuzle, tamo njihove...druga polovica je super...
crnoicrveno
Opet se napusi nase crvene osunecene *****e i povedi i seku, mamu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti