FK Velež ne može odbiti navijače: Što su tražili, to su i dobili

Ulaznice za Krupu u prodaji

FK Velež ne može odbiti navijače: Što su tražili, to su i dobili

M. Šljivak

FK Velež igra jako dobro na početku nove sezone u Premijer ligi BiH.

Izuzev prvog kola gdje su odigrali očajno prvo poluvrijeme na Grbavici, Rođeni su u preostala dva meča pokazali da su zreli za neki iskorak ove sezone, pa su tako pobijedili Zrinjski, a zatim su na Pecari remizirali protiv Širokog.

Nažalost, jedna od najboljih navijačkih skupina u BiH Red Army, ali ni ostali navijači mostarskog kluba, još uvijek ne mogu na tribine, ali su odlučili da reaguju kao da je 'normalna' situacija pred narednu utakmicu svog tima.

Na inicijativu naših navijača, pustili smo u prodaju karte za utakmicu 4. kola m:tel Premijer lige u kojoj FK Velež na...

Posted by FK Velež Mostar on Wednesday, August 12, 2020

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači su uvijek uz klub i predložili su rukovodstvu da pusti u prodaju karte za utakmicu 4. kola u kojoj Velež na stadionu Rođeni dočekuje Krupu.

Navijači su na taj način željeli pružiti podršku klubu. Agilno rukovodstvo im je izašlo u susret i u prodaji su se našle karte sa cijenom od 5 KM.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Seljacine vrapcicke ovo je sezona 2020/2021 a ne 2019/2020. Majke mi vam treba pomoc dobro vam navijaci govore
8 17
Samo_nebo_je_granica
Joj furanja na najveci bosansko hercegovacki klub ...hahahaha...barem ih odstampajte kako treba rodjeni majka mu stara :)
2 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi