Rođeni slavili u prijateljskom meču

FK Velež pobjedom odradio prvu provjeru u Turskoj

33

Komentari (33)

NerminGosto
PoliziaMerda1981
Vrane što ne kažeš da si iz Tihaljine porijeklom. Što te stid toga pa se vadiš da si manji seljak iz Vihovića hahaha
Frane
Sad bez za****ncije moji jesu porijeklom iz Tihaljine, neralno kako si to pogodio, ali doselili su se prije 150 godina, tamo 1880.
user1613662710
Mura sa trecim sastavom igrala,trebali ste i to spomenut.
velez mo
Nije sa trecim sastavom igrali sa pionirima,hahahahaha.Nisu jaki ko Međugorje ali mogu proci.Nego RAja hajmo svi po 200-300eura ko koliko moze da otkupimo ovoga Gulija od Sarajeva.Kutiju u Cernicu,1000 nas po 200-300 eura taman ce biti.Guli mora ostati!
user1613662710
Guli je poslan kod vas samo za to sto trenutacno nema mjesta u Sarajevu,on se na ljeto vraca,vi ste tu samo da pravite igrace Sarajevu,to je realnost
velez mo
Guli ostaje kupujemo ga,to je vec ZAVRSENO,ja i ti se cujemo na kraju sezone pa da vidis ko ce biti u pravu
user1613662710
Jedino na posudbu opet ako Sarajevu ne bude trebao,ili ce vam poslat nekog drugog
velez mo
Predsjednik Nermin Niksic je rekao Guli ostaje u Velezu,tako da se nepitas tu nista ni ti,ni Mirvic,ni Sarajevo,Pozdrav mojoj braci Pitarima!
Drakula
Sarajevo da je pametno ispod 400k eura ga ne bi dalo ali vicemo
velez mo
Drakula,da je manijacima mozda bi bilo 400000,nama je 150000,Pozz
velez mo
Mi iducu godinu idemo na tu titulu koju cekamo 100 godina,nema zatezanja!
Mostarac94
DjevicaMarija
dobro je počelo
Frane
Hebo pripremnu, pobijedite Borac i pomozite nam na putu ka 9oj, ili ćete se voditi onom srbe sloga spašava.
Mostarac94
E nek si prizno da si srbin
Frane
Ne, nisu moji osnovali velez sry zamjenio si me s nekim.
velez mo
Vrane,mozemo ti samo POMOCI ako obuces Crveni dres sa Petokrakom i kazes od danas sam postao Rođeni,nikako drugacije
PoliziaMerda1981
Vrane ti ćes nama pomoći ako ne budeš posipao paprike, luk, raštiku i kavade. Prohelaćio si se u zadnje vrijeme. Od najboljeg baštovana sa tržnice postao si varalica. Srami se svojih oca i djeda iz Pologa koji su renome poštenih ljudi na tržnici gradili 50 godina
Frane
Rađe ću biti bespomoćan nego obući nešto što na sebi ima petokraku pod kojom su ubijeni moji pradjedovi i pod kojim su gramatirani Cim i Ilići.
rodjak
Vrane, mi ce mo samo sebi pomoci tako sto ce mo dobiti i borac i vas
velez mo
Bola,Vrane je nas Rođeni on vako valja,ali drago mu je kad dobijemo.Prva ljubav zaborava nema,kakav Zrinjski.Hajde Vrane odma.Mostar u Srcu,Velez do groba!
Frane
Nas više nećete dobiti, neće biti bušenja trenera i utakmice svaka 3 dana.
Frane
velež u srcu, republika srpska do groba.
velez mo
Kakve veze ima Petokraka sa tvojim djedovima?Kakve veze ima Velez kao Fudbalski klub sa ratom,politikom i tim sto spominjes?Ovo je Sport Fudbal,Velez je Sinonim za Mostar Raju,Druzenje,Zajednistvo nebitno koje vjere i nacije.Velez je nesto nase Mostarsko.Ono kako je Pokojni Josip Jole Musa veliki Mostarac govorio kakva bola politika,to je simbol Mostar i uvijek ce ostati.Ono nesto nemogu ti to objasniti,Nesto ali vrlo BITNO.
velez mo
Znam ja Vrane da ti je Velez u Srcu,te nisu Ilici u Minhenu
Frane
Petokraka je politički simbol, prije 2sv rata nisu dobivali ni 5% glasova onda su si dali za pravo da upadaju u kuće ljudima i ubijaju ih da bi nametnuli komunizam, a ti se pravi lud bmk.
Frane
Muslimani iz Ilića idu na stajanje a da Hrvati navijaju za srpski klub velež... LOL
velez mo
Daj bola stipu politiku koja je rava najveca na Svijetu svak ima svoju istoriju,povijest kako hoces i svak sebi naginje.Ti si stanovnik Mostara,tvoj otac,djed,pradjed svi smo mi imali taj Velez i prije rata navijali,radovali se,zajedno se druzili to je ono nesto po cemu smo bili prepoznatljivi,a valjda i taj juznjacki mentalitet kao Napoli,svi ludi samo se ceka vikend i zivi se za fudbal.I sad vi iskopate klub samo radi nekog nacionalnog vjerskog interesa,halo bola pa i sad vas 90 posto ove starije raje za Velez navija,nije bitna Petokraka bitno je suzivot,raja,zajednistvo ono nesto sto nas krasi kakva bola politika
Frane
Ti si spomenuo petokraku, a ja ne znam za nikakve raje i suživot i ne znam u kojem ti Mostaru živiš.
velez mo
Neznam ni ja u kojem Mostaru ti zivis
user1613662710
Zrinjski ima vise navijaca na tribinama od Veleza i stariji je klub od Veleza,prije da ste vi navijali za Zrinjski nego oni za Velez,to je realna cinjenica ja sam neutralan navijac
vence
Zrinjski bola ne bi imao vise navijaca na utakmici da im Real dodje, a Velez da igra protiv , trenutno, raspalog Zelje...bez da im neko podjeli karte..i natjera ove "Ćovićeve iz opĆine" da idu na tekme
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.