7

Komentari (7)

CRVENIDJAVOLI1922
Daje Dzafa danas tricu
Ibrahimbeg
Dobar klub i fudbaler su uvijek dobri. Ovaj Velež nema dobroga igrača, pa omi sa ovakvom igrom i igračima mogli bi ispasti. Klafuriću pod hotno otkaz, ono nije vidjelo trenera.
CRVENIDJAVOLI1922
Nije do Klafurića. Nego je do Uprave. Ali treba i razumjet Upravu ulaže se opasno u infrastrukturui oko stadiona. Tako da ova pozicija na tabeli i više nego dobra. A i rezultat u Kupu je otvoren 2-1 se može stići pogotovo na domaćem terenu.
CRVENIDJAVOLI1922
Nije Klafurić slučajno osvojio duplu krunu sa Legijom. Sigurno ke dobar trener i izvalači maxsimum iz ove ekipe.Ovaj pad je morao doć
velez mo
Nevjerovatan sastav a 2 ca 2.00,ovo je danas katastrofa kakav crni Dzafic
Frane
Šuti časti kladionica, šta se buniš.
Alenizmostara
Džafić hehehehehe nevjerojatno ! Pa ima li ovaj Klafuric oči ?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.