FK Velež: Odlična atmosfera pred gostovanje Tuzla Cityja
Na treningu FK Velež vladala je odlična atmosfera

Posljednje pripreme za doček lidera

FK Velež: Odlična atmosfera pred gostovanje Tuzla Cityja

Mostarski FK Velež sutra će u 16h u derbiju kola dočekati zahuktali i vodeći FK Tuzla City a danas je održan i zadnji trening pred sutrašnju utakmicu. 

Nakon što su se trener Feđa Dudić malo duže zadržali na analizi sutrašnjeg protivnika Rođeni su istrčali na teren i pod budnim okom kondicijskog trenera Jasmina Trnovca krenuli sa zagrijavanjem. 

Kako je vrijeme odmicalo atmosfera među igračima bivala je sve bolja i bolja te se među mostarskom nogometašima osjetio optimizam pred dolazak lidera. I u izjavama koje su članovi Veleža davali za medije, između ostalog i za SportSport.ba, osjetila se velika pozitiva i vjera da se sutra može ostvariti pozitivan rezultat.

Sutra se na stadionu Rođeni očekuje sjajna posjeta unatoč činjenici da je radni dan, te velika podrška kao svojevrsna nagrada za prvu gostujuću pobjedu ove sezone u BH Telecom Premijer ligi. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
****t seljake treba!
6 4
sloboda72
Treba vama MAME J****.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi