FK Velež prošao sjajno u transferu Mustafe Mujezinovića u FK Željezničar

Procurili detalji transfera

FK Velež prošao sjajno u transferu Mustafe Mujezinovića u FK Željezničar · Saznajemo

Trakavica oko transfera Mustafe Mujezinovića iz mostarskog FK Velež u sarajevski FK Željezničar konačno je gotova. Mujezinović se već priključio treninzima Želje i skoro će debitirati u plavom dresu.

S druge strane, Rođeni su reagirali promptno i na tu poziciju doveli Sinana Samardžića iz bihaćkog Jedinstva koji je jučer u svom debiju protiv mlade momčadi Vorskle zabio svoj prvijenac za mostarski klub.

Iz tabora Veleža jučer je potvrđeno da su Mostarci dobili i odštetu za ovog nogometaša te da su "jako zadovoljni istom". Koja je brojka i kakvi su uvjeti u Veležu nismo saznali ali je SportSport.ba iz jako pouzdanog izvora saznao kako je FK Veležu oproštena naknada za mladog Seida Behrama i još neke igrače u visini od 40.000KM, da su dobili još oko 30.000 u gotovini, te da će Velež inkasirati 30% od slijedećeg eventualnog transfera ovog nogometaša.

Dojma smo da je mostarski klub jako dobro prošao u ovom poslu i da je ovo još jedan dobar posao uprave Veleža koja je u polusezoni odradila dobar posao vezavši nekoliko ključnih igrača višegodišnjim ugovorima a očekuje se da će ih ovih dana produžiti i oni koji još uvijek nisu a od strane kluba se smatraju kao prioriteti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Laže vas neko i za ovo i da će Velež ući u ligu. Umij te se u Neretvi, dođite sebi, galaktikosi, postat će te isti kao tanovci prvaci svemira.
1 26
Stanley
ozbiljan ovaj Velež drago mi je. pozdrav iz bordo grada
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije