FK Velež se džaba žalio: Usvojen izvještaj kontrolora, nema ponavljanja meča

Zasjedala Komisija za suđenje NS FBiH

FK Velež se džaba žalio: Usvojen izvještaj kontrolora, nema ponavljanja meča · Saznajemo

Komisija za suđenje NSFBiH zasjedala je danas povodom sporne utakmice odnosno žalbe na suđenje na utakmici FK Goražde - FK Velež (1:0), zbog kojeg su Mostarci žestoko reagirali tražeći da se zbog sudijskih propusta ponovi utakmica.

Epilog sjednice je da sudije neće biti kažnjene. Od četiri člana komisije tri su glasala za usvajanje izvještaja kontrolora (Dominiković, Gobeljić i Bilješko) dok je predsjednik Komisije Nedim Selimotić bio protiv.

Pregledana je čitava utakmica, a u izvještaju kontrolora suđenja sudije su ocijenje sa 8.0. Uočeni su određeni propusti, ali je ustanovljeno da nisu utjecali na krajnji rezultat, pa su tri člana odlučila usvojiti izvještaj kontrolora. Samim tim neće utakmica biti ponovljena što su zahtijevali u Veležu.

Izvještaj sa sjednice uskoro će biti objavljen na stranici NSFBiH.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KRKAN
Hahahahaha sta kaze SELJADIJA iz Vrapčići, nista nece biti isto, Velež ima jake ljude i lobi hahahahaha
3 30
Dena33
A jebem vam mater balijsku da vam jebem.
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi