Zakazana vanredna sjednica Skupštine FK Velež

Bira se novo rukovodstvo

Zakazana vanredna sjednica Skupštine FK Velež

Endin Čaušević

U FK Velež na početku nove sezone ne vlada atmosfera kojoj su se nadali, a uskoro bi mostarski klub trebao dobiti novo rukovodstvo.

Prije nekoliko dana navijače Veleža iznenadila je vijest da je Džemil Šoše podnio ostavku na mjesto direktora kluba, ali očito je da on neće biti jedini koji će napustiti mostarski klub.

Kako smo sinoć objavili još četiri člana Upravnog odbora Veleža odlučila su da napuste klub, a prema nezvaničnim informacijama ostavke su podnijeli Ibro Marić, Meaz Begović, Anel Demić i Mirsad Rahimić.

Da se promjene dešavaju u klubu iz Mostara najbolje je pokazala i jutrošnja obavijest Veleža.

Naime, iz kluba su potvrdili da će 5. oktobra biti održana vanredna sjednica Skupštine FK Velež na kojoj će se birati novo rukovodstvo kluba.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da će u srijedu, 05.10.2022. godine, biti održano vanredno, izborno, zasjedanje Skupštine FK Velež Mostar. O tačnom mjestu i terminu održavanja Skupštine obavijestit ćemo vas naknadno", saopštili su iz Veleža.

Posted by FK Velež Mostar on Monday, August 29, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velež je u dosadašnjih pet odigranih utakmica osvojio šest bodova uz učinak od po jedne pobjede i poraza, te tri remija i trenutno se nalazi na 9. mjestu premijerligaške tabele.

Rođeni već sutra igraju novi meč kada će gostovati kod Sloge iz Doboja u okviru osmog kola Premijer lige BiH.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Ode Amar
6 1
Klicko
@Mostarac94 Stefu Bulića obavezno kao novog sportskog direktora hahahahha
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi