Kakva je sudbina Veležovog Afrikanca?

Trenira s prvim timom

Kakva je sudbina Veležovog Afrikanca? · Saznajemo

Admin Čaušević

FK Velež je proljetni dio sezone počeo s pobjedama, poslije čega su uslijedila dva uzastopna poraza. 

Naredni meč za mostarski tim je već u srijedu kada se igra revanš susret četvrtfinala Kupa BiH na gostovanju kod Širokog Brijega. Rođeni su prvi susret riješili s 4:0 te imaju ogromne šanse za prolazak dalje.

Od ove polusezone među novim licima na treningu Veleža je i mladi ofanzivac iz Obale Slonovače, Stephane Barou.

Barou se Veležu priključio na pripremama u Turskoj, a stručni štab mostarskog kluba je odlučio da ga zadrži u svom taboru.

Kako saznajemo Barou se nalazi u planovima mostarskog kluba te će uskoro početi konkurisati i za utakmice.

Naime, fudbaleru iz Obale Slonovače još uvijek nije gotova radna dozvola i kada to bude slučaj steći će pravo nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Barou često trenira s prvim timom, ali pošto još uvijek ima pravo nastupa za juniore više će igrati za Veležov U19 tim, a po potrebi i za seniorski.

Inače, Veležovi juniori su za vikend gostovali Tomislavgradu te su slavili ubjedljivu pobjedu s 0:3 se su se učvrstili na prvom mjestu sa velikim šansama da od sljedeće sezone ponovo igraju U19 Premijer ligu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Ovi juniori nisu trebali ni ispasti iz premijer lige. Karabeg je kljuc uspjeha,juce u Tomislavgradu veoma kvalitetnu ekipu domacina pregazili,doslovce.sretno Velezu,Karabegu i naravno momcima.
7 0
DamirT
Ovaj ima 19 godina radnog staza
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti