Čudo neviđeno u Premijer ligi: Mjesta na tabeli za tri gradska derbija u istom kolu

Novi raspored donio dosta zanimljivosti

Čudo neviđeno u Premijer ligi: Mjesta na tabeli za tri gradska derbija u istom kolu

Endin Čaušević

Iako 22. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine još uvijek nije završeno već se zna raspored za posljednji dio prvenstva ove sezone.

Trenutno meč 22. kola u Tuzli igraju još Sloboda i Zrinjski, ali bez obzira na rezultat stanje na tabeli se neće mijenjati nakon ove utakmice zbog čega se već sada zna raspored za preostalih 11 kola.

Već u narednom kolu očekuje nas nekoliko zanimljivih duela, a derbi će se igrati na Grbavici gdje Željezničar dočekuje Velež.

Međutim, u centru pažnje nalazi se 30. kolo Premijer lige zbog nevjerovatne situacije. Naime, u tom kolu gledat ćemo čak tri gradska derbija.

U centru pažnje u ovom kolu će biti Sarajevo, Mostar i Tuzla gdje ćemo gledati okršaje gradskih rivala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Koševu se u 30. kolu sastaju Sarajevo i Željezničar, dok će se na Tušnju igrati meč Tuzla City - Sloboda. U istom kolu Pod Bijelim brijegom igra se i meč izmežu Zrinjskog i Veleža.

Sigurno je da će ljubitelji Premijer lige itekako moći da uživaju u ovom kolu. Pored tri gradska derbija u 30. kolu ćemo još gledati mečeve Radnik - Leotar, Rudar - Posušje i Borac - Široki Brijeg.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
ma mostar ,jest malo veci od Tuzle,ali ste prave nekulturne seljacine,jakad cujem kako zavijate,dok pricate,povracami se,nimalo gotive u prici,nimalo fazona,glupa seljacka svadjalacka čapri,vjecito nacionalisticka,sto govori da ste selendra sa zgradama,pogotovo vi sto nasilu zelite da budete zagrebcani,a jadno izgledate,a mislite da ste face,pa zbog divljaka ,nas Bosance evropa nece,
5 2
PRESEDAN
Uživat ćemo,aBd ako strane sudije budu sudile završnicu!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi