Kako će izgledati stručni štab Veleža? Osim sa sobom dovodi ljude od povjerenja

Kreće nova era u mostarskom klubu

Kako će izgledati stručni štab Veleža? Osim sa sobom dovodi ljude od povjerenja · Saznajemo

A. Čaušević

U subotu 11. juna će zvanično započeti nova era u Veležu koja bi prema dogovoru trebala trajati minimalno jednu sezonu.

Velež je u ponedjeljak saopštio kako će ekipu u predstojećoj sezoni voditi Amar Osim koji će tako naslijediti itekako uspješnog Feđu Dudića.

Za Osima se može reći da je u ovom trenutku pravi čovjek za Velež jer sa svojim trenerskim iskustvom i kvalitetom definitivno može odgovoriti svim zahtjevima koji će se tražiti od njega.

Trofejni trener će biti predstavljen u subotu, a kako SportSport.ba saznaje već je i popunio stručni štab s kojim će sarađivati.

Osim sa sobom u Mostar dovodi ljude od povjerenja s kojim je sađivao i u Željezničaru. Asistenti će mu biti Almir Memić i Adin Mulaosmanović.

Saznajemo da će u stručnom štabu ostati i Avdo Kalajdžić, dok će treneri golmana i dalje biti Nenad Melher i Benjamin Tipura.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi kondicioni trener će postati Dževad Sarić koji je dugi niz godina radio u inostanstvu, a u BiH je bio angažovan u Olimpiku i Sarajevu.

Iz Veleža su saopštili kako će Osim zvanično biti predstavljen u subotu 11. juna, dok je prozivka planirana za 15. juni.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedimHz87
Dudić (Sarajevo), Osim (Velež), Lalatović (Borac), Jakirović (ako ostane u Zrinjskom), Posušje traži trenera, Igman novi član, u svakom slučaju liga će biti mnogo interesantnija, još samo da nije ovih debila od sudija...
25 0
NEUTRAL
Sretno Veležu sa novim trenerom i da izbore Ligu Prvaka,ne pišem ovo kao navijač Veleža,navijam za Čelik i živim u Holandiji,ali prwtim BH fudbal i zaista jedan jako lijep klub! A svi klubovi u BiH morwju vise da ulažu u omladinski pogon jer bez toga ce biti teško u budnočnosti! Kada pogledate Ajax,sve moguće ulažu u djecu,pa vidimo danas Frenkie de Jong,De Ligt,za njih dvojicu ja mislim dobili preko 150 miliona,pa nek bilo koji klub iz BiH zaradi/dobije za dva igrača od 17 godina 100 hiljada eura to nemoze biit bolje ! Sretno svima sa vašim najdražim klubovima u novoj sezoni! Živjeli !
23 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi