32

Komentari (32)

Chesa
Osim je dobar izbor ali da malo smrša….
mirzabaljic
Je li istina da dolazi Dado Sadikovic u Velež?...Ima li iko vise nekih pouzdanih info oko pojačanja?...
malibega
Nanjušio morž lovu pa da se čvakne malo i od veleža, dok ne dođu kakve pare u želju a on zakuca po svoju ratu.. :)
BHBACIONALE
Hahahaha kakvu lovu druze,pa nije on doveden iz sirotista druze ,lik ima para ko blata i neka ima Bogu hvala a takvi komentari su odraz neimaštine komenarista ne u džepu no u duši
enko
Da si pametan zvao bi se velibeg a ne malibeg
kondor11
Hahahha morzina sou moze da pocne
enko
Hallooo,morž ebe kondora morz ebe kondora,prijem.
kondor11
Popusis kondoru i ti i morz
AlphaStrong
Sreća, ne dođe u Slobodu...Hvala Bogu.
user1644923168
Vi mu ipak ne mozete dati 10.000 mjeseceno..zato i nije dosao...
AlphaStrong
Haha, mislim da te nisam ni pitao za mišljenje. Pozz
K79
hvala bogu i sva sreca pa ne mozemo hahahaha cuj 10 000 mjesecno hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha ej jbg
davide.azzurri
Mo ko ce doci kod vas. Svakako ce te se ugasiti
kurjak
@davide.azzurri Šta ti znaš neandertalac.
NEUTRAL
Sretno Veležu sa novim trenerom i da izbore Ligu Prvaka,ne pišem ovo kao navijač Veleža,navijam za Čelik i živim u Holandiji,ali prwtim BH fudbal i zaista jedan jako lijep klub! A svi klubovi u BiH morwju vise da ulažu u omladinski pogon jer bez toga ce biti teško u budnočnosti! Kada pogledate Ajax,sve moguće ulažu u djecu,pa vidimo danas Frenkie de Jong,De Ligt,za njih dvojicu ja mislim dobili preko 150 miliona,pa nek bilo koji klub iz BiH zaradi/dobije za dva igrača od 17 godina 100 hiljada eura to nemoze biit bolje ! Sretno svima sa vašim najdražim klubovima u novoj sezoni! Živjeli !
Strom_a
@NEUTRAL u Veležu su ugasili svjetlo,sa ovim potpisom,savez ne treba prstom maći!!!!
ADIO EUROPA!!!
crnoicrveno
Bitno je da ti naglasis da zivis u Nizozemskoj (ne znas da vise Holandija naziv i ne postoji) a to sto si nepismen to je manje bitno
NEUTRAL
Pa samo takve komentare kao sto su tvoji i daju NEPISMENE OSOBE I LJUBOMORNE NA SAMOG SEBE A KAMO LI NA DRUGA ILI KOMSIJU ! NEKA SI TI ZIB I ZDRAV ! POZDRAV IZ HOLLAND!
Hasni
A Dragan Jovic i TZ :)
nedimHz87
Dudić (Sarajevo), Osim (Velež), Lalatović (Borac), Jakirović (ako ostane u Zrinjskom), Posušje traži trenera, Igman novi član, u svakom slučaju liga će biti mnogo interesantnija, još samo da nije ovih debila od sudija...
pjanke.sa
Tereni brate, samo tereni i uslovi za treniranje. Ali drago mi je da se mijenja i strujtura trenerska da dolaze druga imena, Karacica si zaboravio. Mozda najveci strucnjak od svih nabrojanih. Ne mogu niakko da svrstam Jakorovica u strucnjake, dok ga ne vidim u Europi.
nedimHz87
@pjanke.sa naravno Karačić, ali eto napustio je Posušje...što se terena tice tu hajra nema zbog majmuna u savezu, Igmanu je postavljen uslov da u što bržem roku to renoviraju i reflektori da se postave, Dudić i Mulalić već sastavljaju novu ekipu, Jakirović (ako ostane) ima solidnu ekipu za Europu, ali sve zavisi od protivnika...
lalinjo
Jakirović,Dudić,Lalatović su mladi stručnjaci koji tek dolaze,moderniji treneri,ovi stari im nisu niti do koljena i ti stariji mogu biti treneri samo u PL i nigdje više, Europa ti sa time nema nikakve veze,tamo je više lutrija da ne izvučeš jakog protivnika,a i ona služi samo za punjenje budžeta naših klubova.
Zaccheroni
Dudic Amara zove šefe pa ...sigurno je da u ligi imamo dobre trenere ali nemamo "novih" fudbalera. Sve se vrti u krug i to je problem. Mislim da ce biti uzbudljiva ova nova sezona. U evropi treba iskorak naoraviti,tu smo svi mi na li-la i vrijeme je da nam se ako nista drugo bar sreca osmjehne.
K79
a Mulalic ?! :D
fplbosnia
Zbog ovog covjeka nisam krocio na grbavicu od decembra 2018 godine, a sada dolazi u klub koji mi je poslije Zelje najdrazi. Na kakve li sam sihire ja nagazio???
enko
Vidi djonove mozda si ugazio u ****o
NEUTRAL
Ti si haman stao na lepinu na Baščaršiji!
Plavivozdobarskroz
Krocio si ti papane 2018. sigurno kao i 2019. kad smo igrali najbolji fudbal poslije 2014. godine i kad je Brku korona zaustavila u misiji ka tituli. Sad kad je voz prosao, ti lafo pametan pa te nije bilo. Ne rise.
celikze
hahahaha dobar
Zaccheroni
Pa bola da nisi noge polomio,estakfurlilah :0
mido1921
Nisi ti navijač. Samo simpatizer.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.