Rođeni opet u svom domu, spremni za prvo finale

Posljednji trening Veleža pred Radnik

Rođeni opet u svom domu, spremni za prvo finale

Admin Čaušević

Velež se poslije prvog dijela Premijer nalazi tamo gdje je i želi biti, odnosno među mjestima koje garantuju izlazak na euroscenu naredne sezone.

Na preostalih 11 utakmica se može gledati kao isto toliko finala, a prvo je na rasporedu već u subotu kada na stadion Rođeni stiže Radnik.

Prvotimci mostarskog tima su ove sedmice trenirali na terenima u Bijelom polju i Blagaju, dok su posljednje pripreme pred meč s Bijeljincima obavili na svom stadionu.

Iako je razlika između dva tima na tebeli 21 boda u Veležu neće potcijeniti Radnik te će sutrašnji duel shvatiti maksimalno ozbiljno svjesni da se svaki manjak poštovanja protivnika lako može obiti o glavu.

Feđa Dudić nema većih problema sa sastavljanjem tima. Dobra vijest je povratak Samira Zeljkovića, dok u pogonu sigurno neće biti Slaviše Radovića kojem je napukla ključna kost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ova dva tima igrali su nedavno u Bijeljini kada je završeno 0:0 što je možda i pravo upozorenje za Dudića i ostatak stručnog štaba Veleža da ne smije doći do opuštanja.

Početak utakmice je zakazan za 17 sati, glavni arbitar susret će biti Admir Musić iz Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Pametno i disciplinovano kao protiv Borca,i tako svih 11 utakmica je garancija naseg cilja a to je Evropa,samo jako svaka utakmica je finale,imamo kvalitet samo bez opustanja,idemo ROĐENI
10 0
Rodjeni1985
Ovo su najteze utakmice, kad su navijaci vec upisali tri boda, FORZA VELEZ!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti