FK Vitez predstavio tri pojačanja

Pred početak drugog dijela sezone

FK Vitez predstavio tri pojačanja

Ekipa Viteza danas je zvanično predstavila tri nova pojačanja pred početak proljetnog dijela sezone.

Tim koji se takmiči u Drugoj ligi Zapad imao je očigledno pune ruke posla posljednjih dana, a epilog svega su tri pojačanja.

U tim su došli Kenan Heco, Ernes Selimović i Enes Šeper. Heco je 22-godišnji napadač koji je prethodno nastupio za omladinske selekcije Čelika i Novog Travnika, dok su Selimović i Šeper također mladi igrači koji su ranije igrali za omladince Rudara, Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Čelika.

"Veoma mi je drago i sretan sam što sam došao u najbolji klub u Drugoj Ligi FBiH "Zapad", o klubu sam čuo sve pozitivno, iako sam ovdje dva dana saigrači su me odlično prihvatili. Atomosfera je odlična, a ja ću se potruditi da opravdam epitet pojačanja i nadam se da ćemo na kraju zajedno slaviti prvo mjesto i ulazak u Prvu ligu Federacije BiH", rekao je prilikom predstavljanja Heco.

Top Komentari

gumenakita
Oduvijek sam sanjao da igram za Vitez.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi