FK Vitez počeo sa pripremama, Haskić najavio pojačanja

Startao i jesenji prvak Druge lige Zapad

FK Vitez počeo sa pripremama, Haskić najavio pojačanja

S. Mlaćo

Danas je sa pripremama za drugi dio sezone startao i jesenji prvak Druge lige Zapad FK Vitez.

Šefu struke Šabanu Haskiću odazvali su se svi nogometaši iz prvog dijela sezone, kao i petorica juniora. Opravdano su odsutni bili Vardo, Delić, Tufekčić, dok je iz nepoznatih razloga izostao Mehić.

Prozivci se nije odazvao kapiten Admir Zukan koji je nedavno imao operaciju i on će raditi po posebnom programu. U FK Vitez vjeruju da će biti potpuno spreman za nastavak sezone, s obzirom da se radi o udarnoj igli tima, te ponajboljem nogometašu Druge lige Zapad.

Prvi trening je odrađen u maloj sali na Gradskom stadion, zbog toga što vremenski uslovi nisu dozvoljavali trening na stadionu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Haskić je izjavio da će do kraja sedmice njegovom timu se priključiti par provjerenih pojačanja i tako dodatno pojačati konkurenciju u borbi za prvo mjesto i plasman u Prvu ligu FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi