15

Komentari (15)

Edin
100 godina slave??? Kake bolan slave?
Ende
Zadnjih 10 godina slobodno mogu izbrisati iz historije. Toliko su uspjeha imali, kao da nisu ni postojali. A o mitovima koje prihvataju kao istinu treba napraviti slikovnicu jer je extra štivo za djecu pred spavanje ^.^
Lavillenie
@Ende rece navijac azijskog kluba
Ende
Bitno je da govorim istinu. Mitovima protiv tužne sudbine. Posto se očito time zadovoljavate, sretan vam praznik, da i dalje slavite teferiče a ne sportske uspjehe ^.^ :* :)
Edin
Svaka na mijestu. Isto to vazi i za FK Sarajevo. Trebate se stiditi rezultata i ne velicati i ne slaviti poraze, nismo Srbi!!!
Len
Zamisli zavisti prijatelju da nije mogao da izdrzi da ne komentarise velikane. Samo tako majstore nastavi komentarisati najuspjesniji Sarajevski klub.
Dzelaludin
Asam85
Nabroj nam bar jedan mit, jo jest laž, kosooki...
DoGroba
Mitovi su poceli 1946...
Adnan tz
Fudbal je postao stvar biznisa bez emocija . Sto navijače dovodi u nepovoljan položaj Zato uvijek poštovati treba klubove sa tradicijom.nije stvar trofeja ,već osjećaja. Zato podrška zelji,Sarajevu,borcu Velež, sloboda,čelik.pozz iz Tuzle
epson
@Adnan ŽELJO se piše velikim slovima
nije.suplja
@epson vidis da si kompleksas
Adnan tz
Izvinjavam se navijačima Zelje pravim a ti si epson i dalje mali i 1000g da ziviš
damir_mo
Sretno Željo , svako dobro
Nele.
Volim te ŽELJO.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.