FK Željezničar o sukobu Džihanića i Osima: Informacija je preuveličana!

Oglasili se sa Grbavice

FK Željezničar o sukobu Džihanića i Osima: Informacija je preuveličana!

S. Mlaćo

Jučer se u medijima pojavila informacija o sukobu direktora FK Željezničar Enisa Džihanića i šefa struke Amara Osima.

Džihanić je odlučio da napusti klub, a istakao je da verbalno napadnut od strane Osima.

Navijači Željezničara su razočarani zbog takvih dešavanja, ali i serijom loših rezultata, a sada se oglasio i FK Željezničar putem zvanične stranice.

"Proteklih dana se u medijima pojavila informacija o incidentu u Klubu i ista je prikazana tendenciozno.
Verbalni incident koji se dogodio između direktora i šefa stručnog štaba FK Željezničar, Enisa Džihanića i Amara Osima, predstavljen je u medijima na način kojim se želi nanijeti šteta našem Klubu i unijeti nemir. Informacija o pomenutom događaju je zaprimljena i o njoj se razgovaralo u cilju osiguranja nesmetanog rada Klubu.

Tim povodom želimo naglasiti da je informacija o pomenutom događaju preuveličavana, a posebno u vezi sa uplitanjem članova Upravnog odbora. Oštro demantujemo tvrdnje da su ljudi iz Upravnog odbora javno izjavljivali nezadovoljstvo radom direktora i šefa struke ili bilo kod drugog uposlenika Kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I ovom prilikom želimo naglasiti da je FK Željezničar i pored svih nevolja izazvanih epidemijom COVID-19 pauzu dočekao na drugom mjestu uz ambicije u nastavak napredovanja na proljeće.

Stoga ćemo se ovakvim i sličnim pokušajima destabilizacije nedvojbeno i odlučno oduprijeti", stoji u saopštenju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Oglasite se povodom smrti istinske legende kluba, Odovica, seljaci. Boze, ubise mi klub, mater im bemje.
6 1
Ajax11
Ma kada ti je trener alfa i omega u klubu,teško tom klubu...svi znaju ako ga otjeraju, da ce ih opet tuziti i sve racune zakljucati da bi samo klub mogli ugasiti! Zato Amar smije u klubu aman baš sve !
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi