Dini Pekiću druga po redu nagrada "Admir Džubur"
Foto: Armin Heric/fkz.ba

Pekić je dugogodišnji uposlenik kluba, omiljen je kod navijača, igrača, trenera...

Dini Pekiću druga po redu nagrada "Admir Džubur"

S. Mlaćo
U Plavom salonu na Stadionu Grbavica, uručena je druga po redu nagrada za uposlenika godine “Admir Džubur”, a odabirom žirija sastavljenog od rukovodstva FK Željezničar, nagradu je osvojio uposlenik Dino Pekić.

Ceremoniji koja se održala u Plavom salonu, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, prisustvovali su prijatelji, a inicijator i organizator današnjeg događaja, Kerim Karavdić, ističe:

 “Velika mi je čast što je nagrada “Admir Džubur” postala tradicionalna. Ove godine je komisija sačinjena od rukovodstva Kluba nagradu odlučila dodijeliti Dini Pekiću koji svojim radom pokazuje nevjerovatnu ljubav prema FK Željezničar“, kazao je Karavdić, a potom ispričao nekoliko anegdota iz dugogodišnjeg prijateljstva sa Admirom Džuburom.

“Pripala mi je velika čast da dobijem nagradu u sjećanje na rahmetli predsjednika Admira Džubura, čovjeka koji se borio za Klub i za bolju budućnost Kluba 24 sata dnevno. Smatram da ovo nije nagrada samo za mene, već za sve uposlenike, počev od trenera Omladinske škole do svih članova administracije. Svi daju svoj maksimum i doprinose za bolje sutra. Još jednom, žao mi je što predsjednik Džubur više nije s nama, otišao je prerano i iznenada, ali mi ćemo čuvati uspomenu na njega i njegova djela“, kazao je Dino Pekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nagradu je uručio Damir Džubur koji se obratio svim prisutnima istakavši da je ponosan na svog oca i zahvalio se svima koji čuvaju uspomenu na Admira Džubura.

Prethodne godine nagradu “Admir Džubur” dobio je Samir Bekrić, prvotimac kluba sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1606623352
Bit ce Dzubur, opet Predsjednik, opet Predsjednik! Bit Ce Dzubur, opet Predsjednik, opet Predsjednik!
1 0
Petraaa
To Dino legendo..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi