Željezničar protiv Radnika pokazao manire velikog kluba

Sjajan gest

Željezničar protiv Radnika pokazao manire velikog kluba

A. Čaušević

Željezničar je jedan od najvećih klubova u BiH. Bez obzira što prolazi kroz težak period 100 godina postojanja i sve što se uradilo u prošlosti ne može nestati tek tako. 

Popularni sarajevski Plavi su oduvijek bili popularni širom BiH te su imali značajan broj navijača van Sarajeva što su pokazale i nedavne proslave stotog rođendana širom BiH.

Iako trener Tomislav Ivković tvrdi da klub ne postoji, barem je tako izjavio nakon meča protiv Radnika, u Željezničaru su u nedjeljnom duelu pokazali manire velikog kluba.

Nakon što je SportSport.ba objavio priču od plemenitom dječaku Mahiru Zaimoviću u klubu sa Grbavice su odmah reagovali i pozvali ga na meč.

FK Željezničar je snosio sve troškove dolaska iz Gornjeg Rahića za 16-godišnjeg Mahira i njegovog oca te su se pobrinuli da doživi nezaboravno iskustvo.

"Super je sve bilo, baš sam se lijepo proveo. Moram da kažem kako su jako ljubazni i da su me super ugostili", kazao nam je Mahir.

No description available.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Skromni dječak je meč pratio iz svečane lože, a poslije utakmice je imao priliku da upoznati i kapitena Aleksandra Kosorića.

Zaimović je na poklon dobio nekoliko navijačkih rekvizita, imao je priliku da se upozna sa prvotimcima Plavih, a kao najljepši poklon stigla je pobjeda od 2:0.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Didier_Drogba
Nema šta pokazivati, Željo jeste veliki klub.
25 3
Ante G.
Koji veliki klub? Klub koji igra na najboljim stadionima Evrope, u jednoj od najrazvijenijih zemalja svijeta? Koji godisnje ima budzet od par stotina miliona eura, omladinske pogone, jednu od najboljih skauting mreza svijeta, koji godisnje izbacuje more mladih igraca? Ili mislite na cinjenicu da svake godine igra u vrhu evropskih takmicenja, da je strah i trepet svih ekipa koje tu dolaze? Da je zelja vecine evropskih i svjetskih igraca da jednog dana zaigraju u ovom klubu? Tuzno i zalosno! Za ovaj klub se ne zna dalje od 100km vazdusne linije. Kao i za sve sto dolazi iz ove vuko****ne. Lopte ne mogu da kupe sami sebi, ovamo se manirima razbacuju.
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi