Mulalić: Nemamo klasičnog golgetera, a probali smo sve živo...

Remi na Grbavici

Mulalić: Nemamo klasičnog golgetera, a probali smo sve živo...

S. Mlaćo
U oproštaju od Ivice Osima, Željezničar je večeras na Grbavici ugostio FK Radnik iz Bijeljine.

Na kraju je završilo  1:1, te domaći nikako ne mogu biti zadovoljni.

Razočaralo su navijače koji su stigli u velikom broju

“Otvorimo dobro utakmicu, onda imamo tri situacije da završimo utakmicu u prvom poluvremenu. Neko nam je postavio termin da igramo za manje od 48 sati, pa smo pravili izmjene. U drugom poluvremenu smo opet imali zicer sa Vučenovićem, a onda Radnikov jedini šut i gol. U drugom poluvremenu je utjecala utakmica sa Borcem, gdje smo morali vršiti izmjene. Nemamo roster veliki, u srijedu je ta utakmica. Neću reći da smo se tu kockali, ali tako je to. Nismo ekipa koja može poslije tri – četiri zicera mirno privesti utakmicu“, kazao je Edis Mulalić, šef struke Željezničara.

Željezničar neće igrati Evropu, a jedan od novinara je pitao upravo to jedan od novinara.

“Non stop forsiraš o tome, da znas šta se dešava, ne bi me to nikada pitao“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Centralni napadač je nedostajao Plavima.

“Leotar – Željo, Rudar – Željo, Tuzla City – Željo, sve plus dva. Danas plus dva. To je dosta bodova... Krpimo mi, bodrimo te momke, nije lako. Nasikiran sam, pokušao sam već misliti na Borac.... Meni je krivo zbog mene... Da imamo klasičnog napadača, golgetera, imali mnogo više bodova. Dovodili smo igrače skoro pa ko je htio. Nismo imali ni dovoljan broj igrača... Nismo se brukali, ali to nije apetit Želje. Nemamo pravog golgetera, sve živo smo probali, ali to je taj nivo koji imamo“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Ma kakva je situacija inace ti si trenerčina Ne smije ti se zamjerit ni na čemu
10 0
user1647010875
Edise do juna i cao. Seres koliko si tezak **** te zuban i resic..prijatno! A vala i Gasal..0 asit 0 golova..ti ih guras 12 kola
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi