Mulalić: Neka se neki igrači zapitaju zašto su na klupi
FOTO: T. Hebib

Izjava nakon remija protiv Radnika

Mulalić: Neka se neki igrači zapitaju zašto su na klupi

H. Zilić

Na Grbavici je odigran meč 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Radnika.

Završeno je remijem 1:1, a utakmica je bila u znaku sjećanja na legendarnog Ivicu Osima koji je preminuo u 81. godini života.

Nakon utakmice komenmtar je dao trener Željezničara Edis Mulalić.

"Švabo je zaslužio da mu se odužimo. Trebali smo u prvom poluvremenu završiti utkamicu. Mi nismo ekipa koja mirno završava utakmicu nakon proamšenih zicera. Ne bih pravio izmjene da nemamo utkamicu za dva dana, neko je to zakazao, ali eto", rekao je Mulalić, zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radnik je imao jedan šut u okvir i lopta je ušla. Suđeno je da se tako desi. Imali smo još prilika, pa crveni karton, pa prekid. Nismo zadovoljni, ali šta je tu je. Teško će biti spremiti ekipu za dva dana. Kontali smo sačuvati neke igrače. Neka se neki igrači zapitaju zašto su na klupi. Fudbal je takav od utakmice do utkamice. Igrači sa Klupe su nam protiv Sarajeva donijeli novu dimenziju i bolju igru na terenu. Ne prozivam nikog lično ja to niakda ne radim, samo sebe mogu prozvati."

Top Komentari

Nek_komsiji_crkne_krava
Totalno je nebitno sta je rekao. Zalosno je na kakvom su nivou obadva Sarajevska kluba. Jad i tuga.
15 0
user1632694594
Reci ko je bio bolji u drugom...reci...xD
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti