FK Željezničar objavio koliko je prodao ulaznica za sarajevski derbi za nepuna 24 sata

Mogu biti ponosni

FK Željezničar objavio koliko je prodao ulaznica za sarajevski derbi za nepuna 24 sata

Edmir Škorić

Petog marta odigraće se sarajevski derbi na stadionu Grbavica.

Dueli Željezničara i Sarajeva uvijek se s nestrpljenjem očekuju, pa je tako i ovaj put. Duel starih rivala odigraće se 5. marta, a iz FK Željezničar pustili su ulaznice u prodaju.

Za razliku od dosadašnjih utakmica i cijena karata, karta se za ovu utakmicu može kupiti po jedinstvenoj cijeni od 20 KM.

Model kupovine ulaznice je takav, da će biti pušteno 10.000 ulaznica u prodaju, te bi to klubu trebalo generisati novih 200.000 KM, ukoliko se sve ulaznice rasprodaju.

Klub sa Grbavice objavio je večeras kako je nakon nepuna 24 sata putem interneta prodato 591 ulaznica za gradski derbi, dok je po istoj cijeni prodano i 130 virtualnih ulaznica.

Na koji god način da navijači kupe ulaznicu, podržat će svoj klub. Inače, treba naglasiti da ulaznice kupuju isključivo navijači Željezničara, budući da će ulaznice za goste biti besplatne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je 10 hiljada članskih karata rasprodano u rekordnom roku i opet se pokazalo da su navijači tu kada je najpotrebnije Fudbalskom klubu Željezničar, koji u poprilično izmjenjenom sastavu i sa novim trenerom Edisom Mulalićem ulazi u nastavak sezone.

Plave prije derbija sa Sarajevom očekuje derbi s Veležom u Mostaru u petak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Jedno je kad navijaci daruju od srca 20 km.,a drugo je kad im dignete cijenu karte na 20 km.treba malo vise postovanja prema navijacima gospodo iz uprave.
14 8
delapenja
Ciganluku nikad kraja....
10 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti