Furiozan početak drugog poluvremena Plavih: Željezničar za pet minuta zabio dva gola Slogi

Gosti vode sa 2:0

Furiozan početak drugog poluvremena Plavih: Željezničar za pet minuta zabio dva gola Slogi

Endin Čaušević, foto: Edmir Škorić

Sloga Meridian i Željezničar igraju trenutno meč 25. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, a gosti iz Sarajeva fantastično su otvorili drugo poluvrijeme.

U prvom dijelu vidjeli smo nekoliko dobrih prilika, a najbolju šansu imao je domaći tim u 27. minuti kada je Vidić promašio penal, odnosno Muftić je odbranio.

Početkom drugog poluvremena furiozna igra Željezničara koji je u svega pet minuta zabio dva gola.

Plavi su do prednosti došli u 48. minuti kada je golman domaćih Trako izletio izvan kaznenog prostora i glavom ispucao loptu, ali ona dolazi do Štilića koji s preko 30 metara zabija gol za 0:1 i oduševljenje igrača Željezničara.

Samo pet minuta kasnije na semaforu je bilo 0:2, a ovaj put pogodak za goste zabio je Sulejman Krpić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo je prečku pogodio Boljević nakon čega se lopta odbila do Krpića koji također prvo pogađa prečku, ali ponovo se lopta odbila do napadača Želje koji postiže gol za 0:2.

Nekoliko minuta kasnije Željezničar je mogao i do trećeg gola kada je u šansi bio Radinović, no lopta nakon njegovog udarca ide pored gola.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Ako ova tekma ode u UEFAu ode naš Željo u petu umjesto u drugu ligu
10 3
Velezmostar32
Najjaci su mi ovi sto pisu zeljo proradio hahahaha i komentator na areni se smije koliko zeljini ne znaju ovi se sklanjaju zeljo precku pogodi hahaha
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi