Sve će biti završeno do petka i duela Željezničara i Veleža

Gostujućim navijačima novo mjesto na Grbavici, ali to ne važi i za navijače FK Sarajevo

14

Komentari (14)

mido1921
Odličan potez. Bez veze je dio istoka tampon zona. Samo bi trebalo i za navijače Sarajeva isto. Tako bi mogli dobiti više ulaznica a imali bi samo jednu tampon zonu iza gola
Zaštita Identiteta
Ove ajkule, drakule i hame pišu gluposti. Ostaju gdje su i do sad bili jer dobijaju najviše ulaznica i glupo je dati im pola sjevera. Ostalima treba puno manje i bezveze se gubi prostor na tampon zoni viška. Ovako u ćošak i svi mirni, a sjever spojen s istokom.
rodjak
eto nas u petak ,u velikom broju kao i obicno
Ham0
Ovima je Sarajevo nabilo ogromne komplekse. Svrha postojanja im se svela na prosjacenje i utakmice protiv Sarajeva.
kenonitos
Ma za derbi pogotovo,tako se tamnpon zona nece vidjet na tv a sjever spojen sa istokom pun pogodak.
hadzija1980
Neznam ni koji k... I da dolazimo.
Drakula
Strah od Hordi
mido1921
Mali seljačić se opet javlja a nikad ne ide na utakmice. Nego Drakula hoćeš da ti napravim još jednog brata.
Drakula
Ti nisi preko Tva pogledao utakmica koliko sam ja isao na gostovanja i na domace utakmice. Osudjivan vise puta zbog razbojnistva nad robovima fukarama i vas mitomana. Balonja jedan ne znam ni sta je otic na gostovanje protiv male ekipe veci dozivljaj nego otici na derbi.
pjanke.sa
Pa oni su drakula brate mala ekipa hahaah
Drakula
Pa jesu pjanke trenutno ali eto vode se ko veliki klub radi historije i znacaja derbija. Draze mi je bilo otic u Prijedor,Trebinje,Posusje,Krupa na Vrbasu i slicno nego protiv Zrinjskog Veleza Zelje Borca. Na malim utakmicama se pokaze ko je navijac i samo odabrana ekipa je tu i bude bolje 100 puta kad nas ide 200 300 nego 3 4 hiljade.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pitari ce sa Šanca i Milinkladske gledati.
user1676377964
Na Grbavici uvijek ostanu do kraja
pjanke.sa
To se spominje za ove fasisticke ekipe, borac, zrinjski i ostala seljadija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.